De Pretfabriek

(5/5)  1 recensies

In Woerden staat een té gekke fabriek. De Pretfabriek. Wat maken ze daar? Juist, pret! Pret voor tien zelfs. Een indoor speeltuin met glijbanen, klimdoolhoven, kinderworkshops en nog véél meer. Wie rondkijkt waant zich soms heel even in Sjakie’s chocoladefabriek. En dat is niet voor niets. Want je kunt er ook nog eens lekker smullen van overheerlijke en gezonde drankjes en hapjes. Het is dé plek voor verjaardagspartijtjes, schooluitjes of gewoon fun met vriendjes of vriendinnetjes. En misschien wel dé plek voor de mama en papadag. Bovendien zijn er hartstikke leuke themafeestjes en happy hour momenten.
Terwijl de kinderen zich helemaal uitleven, kunnen ouders lekker werken of loungen met tijdschriften, Wifi en een drankje en een hapje. Natuurlijk met zicht op de speelvloer. Iedereen dus blij!


De fabriek is uitstekend bereikbaar, heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Dus kom snel naar De Pretfabriek. Van woensdag tot en met zondag draaien ze op volle toeren!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9:30 tot 18:30 uur

Vrijdag van 9.30 tot 18:30 uur (Golf geopend tot 22.00 uur)

Zaterdag en zondag van 9.30 tot 18:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 1 t/m 13 jaar €10,50 p.p.

Begeleiders €2,95 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over De Pretfabriek

(Pagina 1 van 1)

 

"Kinderen genieten hier"

Sarah   -   13-11-2019

13-11-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Kinderen genieten hier"

De kinderen genieten als ze hier komen! Wanneer het druk is moet je wel tegen een beetje lawaai kunnen. Het eten is er prima en werken leuke mensen.


Hoeveel sterren geef jij De Pretfabriek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Pretfabriek te melden