Het Spoorwegmuseum

(3.2/5)  9 recensies

Stap in de wondere wereld van de trein in Het Spoorwegmuseum! Het oude Maliebaanstation is de poort tot het Spoorwegmuseum. Marmeren vloeren, kroonluchters, een koninklijke wachtkamer, wat je noemt reizen in stijl. In het museum zijn vier verschillende werelden gemaakt. Ga mee op ontdekkingstocht langs kolossale stoommachines of neem een kijkje in een echte locomotief. Ontdek de vier werelden van Het Spoorwegmuseum! 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 4 jaar €17,50

t/m 3 jaar gratis

Museumkaart gratis

Parkeerkaart €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


9 Recensies over Het Spoorwegmuseum

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig !"

John   -   10-05-2018

10-05-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig !"

Ik geef 5 sterren, omdat ik gek ben van treintjes en alles dat er mee te maken heeft. Al dat gezever over ' is te duur' en ' moest te ver lopen met 4 kinderen want geen parkeerplek' en dat soort opmerkingen is voor mij niet relevant. Het gaat om de treintjes en die stonden er zat ! Goeie opzet mensen !

Lees verder  


"Fantastische attracties"

Petra   -   26-03-2018

26-03-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fantastische attracties"

De vuurproef is fantastisch, net alsof je in een achtbaan zit. De audiotour kin je op je iegen tempo doen, je waant je echt in die tijd. Leuke toneelvoorstellingen, met mooi decor. Met treintje in het donker, ook leuk. Gewoon op tijd komen, dan kun je prima parkeren. De catering is ook goed. Pas verbouwd. En daarna nog lekker winkelen of eten in de Utrechtse binnenstad.

Lees verder  


"Mooi museum maar..."

Erik   -   23-10-2017

23-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi museum maar..."

Zeer mooi museum groots opgezet met uitstekende voorzieningen. Het betreden van het materieel laat echter te wensen over. Er staan zeer veel treinen maar die zijn bijna allemaal niet van binnenuit te bezichtigen. Ook is een routing niet helemaal duidelijk (misschien bewust gedaan?).

Lees verder  


"Geen goede ervaring "

C.RINCON ROSALES   -   17-10-2017

17-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen goede ervaring "

Het parkerterrein was vol wij moet ergens anders parkeren veel duurde en 10 minuten lopen af stand niet te doen met 4 kinderen.En keer binnen moet je extra 4 euro betalen voor smincken of voor portret inkleuren .eten en drinken veels te duur en bij het vuurproef meerdere activiteiten buiten gebruikt ,dus zonder voor geld ik was heel teleurgesteld .

Lees verder  


"aanrader"

meta   -   25-01-2017

25-01-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"aanrader"

Dat het heel druk kan zijn, maar erg interessant.


Monique   -   01-10-2016

01-10-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Gister naar spoorwegmuseum geweest voor de eerste keer. Top personeel en echt super leuk voor de kids! Aanrader!


Debby   -   04-01-2014

04-01-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Ik ben afgelopen donderdag naar het spoorwegmuseum geweest in de kerstvakantie. Het was echt ontzettend druk en moesten dus ook ergens anders parkeren dan bij hun voor de deur. Was 10 minuten lopen en €16. Het was er erg leuk voor de kinderen omdat er een draaimolen en een ijsbaan in de stationshal stonden. De soort van attracties waren ook leuk, maar we moesten wel minimaal een half uur in de rij staan en je wist niet precies waarvoor je in de rij stond. Ook wilde ik mijn dochter laten schminken en dat kostte €4. Maar ze zag er wel beeldig uit. We hebben een superleuke dag gehad en daar gaat het om, maar wel een hele dure dag!

Lees verder  


J.Bogaards   -   30-12-2011

30-12-2011

Trust Score:

Reageer op deze review

Vandaag naar Winterstation geweest. Waar je zou denken dat een Spoorwegmuseum wel wat modeltreinen voor de allerkleinste zou hebben, komt bedrogen uit. Het middenterrein is alleen geënd op eten en drinken, Van de overige "echte" treinen zijn er slechts een paar te bezichtigen. Verder lange wachtrijen bij eventuele attracties. Al met al slecht en qua entreegeld, leg er wat bij en ga met de kids naar de Efteling. Daar heb je waar voor je geld.

Lees verder  


milca   -   13-06-2011

13-06-2011

Trust Score:

Reageer op deze review

De prijzen van volwassenen en kinderen van 3 t/m 12 zijn inmiddels gelijkgetrokken naar 13,50. Recensie volgt nog.......


Hoeveel sterren geef jij Het Spoorwegmuseum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Spoorwegmuseum winter station, wat is er te doen?

Spoorwegmuseum winter station, wat is er te doen?

Zoals je misschien zou verwachten, vind je in het Spoorwegmuseum treinen in alle soorten en maten en toebehoren van treinen. Maar het is meer dan alleen een beetje rondlopen. Is het Spoorwegmuseum nu wel echt een museum?

Lees verder...

 

13 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Het Spoorwegmuseum te melden