Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Het Spoorwegmuseum

Gemiddelde

3.2 van 5 sterren / 9 recensies
Pagina 1 van 2

John schreef:

Trust Score:

10-05-2018

"Prachtig !"

Ik geef 5 sterren, omdat ik gek ben van treintjes en alles dat er mee te maken heeft. Al dat gezever over ' is te duur' en ' moest te ver lopen met 4 kinderen want geen parkeerplek' en dat soort opmerkingen is voor mij niet relevant. Het gaat om de treintjes en die stonden er zat ! Goeie opzet mensen !


Petra schreef:

Trust Score:

26-03-2018

"Fantastische attracties"

De vuurproef is fantastisch, net alsof je in een achtbaan zit. De audiotour kin je op je iegen tempo doen, je waant je echt in die tijd. Leuke toneelvoorstellingen, met mooi decor. Met treintje in het donker, ook leuk. Gewoon op tijd komen, dan kun je prima parkeren. De catering is ook goed. Pas verbouwd. En daarna nog lekker winkelen of eten in de Utrechtse binnenstad.


Erik schreef:

Trust Score:

23-10-2017

"Mooi museum maar..."

Zeer mooi museum groots opgezet met uitstekende voorzieningen. Het betreden van het materieel laat echter te wensen over. Er staan zeer veel treinen maar die zijn bijna allemaal niet van binnenuit te bezichtigen. Ook is een routing niet helemaal duidelijk (misschien bewust gedaan?).


C.RINCON ROSALES schreef:

Trust Score:

17-10-2017

"Geen goede ervaring "

Het parkerterrein was vol wij moet ergens anders parkeren veel duurde en 10 minuten lopen af stand niet te doen met 4 kinderen.En keer binnen moet je extra 4 euro betalen voor smincken of voor portret inkleuren .eten en drinken veels te duur en bij het vuurproef meerdere activiteiten buiten gebruikt ,dus zonder voor geld ik was heel teleurgesteld .


meta schreef:

Trust Score:

25-01-2017

"aanrader"

Dat het heel druk kan zijn, maar erg interessant.


Monique schreef:

Trust Score:

01-10-2016

Gister naar spoorwegmuseum geweest voor de eerste keer. Top personeel en echt super leuk voor de kids! Aanrader!


Volgende pagina  

  Terug naar Het Spoorwegmuseum


Klik hier om onjuiste gegevens van Het Spoorwegmuseum te melden