De Fabriek Woerden Gooien met Verf

In het atelier kun je je naar hartenlust uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geven met verf. Gooien met Verf.nl verzorgt creatieve workshops met verf. Je creëert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. Een ieder van jong tot oud, met of zonder schilderstalent, kan op deze manier een kunstwerk komen maken. Na de uitleg ga je geheel zelfstandig aan de slag. Gedurende het proces krijg je ook tips en ondersteuning van ons. Het resultaat is altijd verrassend! De Gooien met Verf workshops duren ongeveer 1,5 uur.


Gooien met verf is leuk van jong tot oud en je gaat gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis


Laat je creativiteit zien

De technieken worden aanvankelijk geoefend en kleurencombinaties worden getest. Laat je creativiteit de vrije loop, want in de verfgooiruimte mag alles lekker vies worden. Als je waarde hecht aan je kleding, trek dan iets ouds aan, want het gooien met verf is op eigen risico. Deze Verfgooi-workshop is beschikbaar vanaf 4 personen. Als je groep kleiner is dan 4 personen, informeer dan naar de beschikbaarheid.
Voor wie is verfgooien een leuke activiteit?

Verfgooien is ook een geschikte activiteit voor creatieve kinderfeestjes, zowel voor jongens als meisjes, een teamuitje of als een leuke afsluiting van een dag vergaderen in een van de vergaderruimtes van de Fabriek. Het is een leuke indoor recreatiemogelijkheid in Woerden, perfect voor bijvoorbeeld een girls night out of als onderdeel van een op maat gemaakt bedrijfsfeest.


Bereikbaarheid

De Fabriek bevindt zich centraal en is gemakkelijk bereikbaar vanuit Woerden en de hele Randstad, met steden als Gouda, Utrecht en Amsterdam. Het atelier is voorzien van airconditioning, dus zelfs in de zomer kun je in een gekoelde omgeving je creatieve talenten de vrije loop laten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree volwassenen èn kinderen €19,95 excl. canvas doek


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Fabriek Woerden Gooien met Verf

Hoeveel sterren geef jij De Fabriek Woerden Gooien met Verf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Fabriek Woerden Gooien met Verf te melden