Europarcs Utrechtse Heuvelrug

Geniet ‘op hoogte’ op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug! In het hart van Nederland vind je dit vakantiepark, omgeven door prachtige bossen, heide, zandverstuivingen, grasland en water. Dit alles in combinatie met de hoogteverschillen maken de omgeving perfect geschikt voor het beleven van mooie avonturen, te voet of op de fiets. Vanaf het vakantiepark middenin de natuur bevind je je binnen een halfuur in het bruisende Utrecht en binnen 20 minuten in het historische Amersfoort!


Vakantiehuisjes bij het water


Het park bevindt zich middenin het Nationale Park De Utrechtse Heuvelrug, waar het zijn naam dan ook aan te danken heeft. Dit gebied is verrassend veelzijdig met zijn fraaie kastelen en pittoreske dorpen. Maarn, het dorp waarin het vakantiepark zich bevindt, valt toch wel het meeste op. Het staat namelijk als laatste nog intacte tuindorp van Nederland op de nominatielijst van de Unesco Werelderfgoedlijst. Van bossen tot grasland en van heide tot zandverstuivingen, fietsen en wandelen kan prachtig in de omgeving van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug dankzij de diversiteit in landschappen.


Faciliteiten

  • E-chopper en fietsverhuur
  • Animatie
  • Binnenzwembad
  • Hondenspeelveld
  • Wifi
  • Tafeltennis

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Utrechtse Heuvelrug

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Utrechtse Heuvelrug?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Utrechtse Heuvelrug te melden