Virtuorium

Een berg beklimmen tot je spieren pijn doen. Diep onder water zwemmen met een walvis. Neem het commando over je eigen piratenschip en heers over de zeven zeeën. Maar pas op, als een medepiraat je aanvalt voel je de explosie wanneer je schip wordt geraakt. Een werkelijkheid die zo echt is dat je het ook echt beleefd, op de hoogste berg of de diepste zee midden in het hart van Leiden in het Virtuorium. Virtual Reality laat je brein geloven dat je er ook echt bent. In het Virtuorium kun je met vrienden of collega’s samen of tegen elkaar in een totaal andere wereld aan de slag. Pak de wapens of werk samen om te ontsnappen uit een ondergronds complex.Wat ga je doen?

In het gezellige Virtuorium is er voor iedereen vanaf tien jaar iets te doen. Minecraft, Katapult schieten is voor kleine en soms heel grote kinderen al geweldig. Je staat er echt middenin. Dit is heel wat anders dan naar een schermpje kijken. Dit is een nieuwe realiteit. Sportievelingen kunnen bergbeklimmen waarbij je hoog, heel hoog boven de grond hangt. Houdt goed vast! Meer competitief? Houdt een virtueel boks toernooi. Dit stelt je conditie zeker op de proef. 


In de escape rooms van het Virtuorium wordt het een categorie extra spannend. Hoe te ontsnappen uit een ondergrondse kamer of een race tegen de klok om een bomexplosie te voorkomen. Door gebruik van moderne technologie kan elke situatie zo echt worden ervaren dat je er ook echt bent. Wanneer jullie eindelijk weten te ontsnappen heb je samen ook echt wat bereikt. Deze activiteiten zijn ideaal voor ontspanning of teambuilding.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag van 14:00 tot 19:00 uur

Vrijdag van 14:00 tot 20:00 uur

Zaterdag en zondag van 11:00 tot 20:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

35 minuten €25,-

70 minuten €50,-

105 minuten €75,-

140 minuten €100,-

 0 Recensies over Virtuorium

Hoeveel sterren geef jij Virtuorium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Virtuorium te melden