Virtuorium

Eindelijk er eens helemaal op uit, maar dan ook echt eruit. Met behulp van VR organiseert het Virtuorium voor jou een belevenis die helemaal buiten de werkelijkheid staat. VR zorgt ervoor dat elke groep in welke samenstelling dan ook echt een fantastische dag kan beleven. Dit doet Virtuorium door de belevenis helemaal af te stemmen op wat jezelf leuk vind.


Belevingen

Virtuorium heeft meer dan tien VR escape rooms waar je van kunt genieten. Een aantal zijn zeer geschikt voor kinderen. Zoek je juist iets heel spannends, probeer dan een horror VR escape room of ontdek het verhaal van Anna. Voor de actie georienteerden is er een keur aan schiet, ritmische of actiespellen waar je met of juist tegen elkaar een geweldige dag beleefd. Denk aan boogschieten, vuurwapens of natuurlijk ook zombies. Wil je juist geen geweld en even rust pakken. Een wereldreis is in het Virtuorium zo gemaakt!


Waan je in de wereld van Virtual Reality en speel leuke en spannende spellen


Gezinnen

Een spannend avontuur in een zwevende dierentuin of zinderende vikingrace. In een tijdspanne van een uur of anderhalf uur neemt Virtuorium je mee in een andere wereld waarbij je als één groep een avontuur beleefd of jullie om en om spelen waardoor je ook even kunt genieten van wat anderen beleven op de grote schermen waar je mee kunt kijken.


Vrienden en Families

Ook grotere groepen kunnen veel plezier beleven. In een VR escape room kun je samen een puzzel oplossen en is een goede samenwerking de sleutel tot succes. Maar gewoon even lekker gaan schieten met je vrienden regelen wij ook voor je.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VR Escape room €27,50 p.p.

35 minuten vrij spel €25,00

60 minuten vrij spel €32,00

Gezinsuitje vier personen €85,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Virtuorium

Hoeveel sterren geef jij Virtuorium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Virtuorium te melden