Legenda Basilicae outdoor escape game

(5/5)  1 recensies

Lukt het jou om de Legende van de Basiliek op te lossen? De eerste Outdoor Escape Room in Hoeven. Vind alle verborgen aanwijzingen en ontcijfer ieder raadsel! Een superspannend spel waarin jij met je vrienden, familie of collega’s binnen een uur dit mysterie op moet lossen…


Legenda Basilicae Outdoor Escape Game


Het verhaal

Legenda Basilicae, de Legende van de Basiliek. Even terug in de tijd…


Vroeger heette de Basiliek in Oudenbosch de St. Agatha kerk, vernoemd naar 1 van de 7 primaire heiligen.. Agatha van Sicilië. Agatha werd in het jaar 225 na Christus geboren en door haar rijke welvarende ouders als Christen opgevoed. In het jaar 250 na Christus werd door een Romeinse keizer opdracht gegeven aan Claudius Quintianus om alle christenen te vervolgen. Zo ook Agatha van Sicilië… Ze werd gevangen genomen en weggerukt van haar man. Maar helaas bleef het niet bij een gevangenschap alleen..


Claudius Quintianus was verliefd geworden op de beeldschone Agatha en hij wilde haar zijn vrouw maken. Alles deed hij eraan om haar liefde voor zich te winnen maar niets hielp. Ze was immers al getrouwd met haar ware liefde. Als straf werd Agatha wekenlang gemarteld tot ze uiteindelijk stierf op 5 februari 251… Nooit meer heeft ze haar echte geliefde gedag kunnen zeggen, of een kus kunnen geven..Liefde is onoverwinnelijk En zo is Legenda Basilicae ontstaan… De legende dat Agatha nog altijd op zoek is naar haar ware liefde. Zelfs na haar dood…Maar wie is haar geliefde? Waar is de officiële Trouwakte van Agatha gebleven? Heeft Claudius Quintianus deze als vergelding vernietigd?


Er zijn mensen die zeggen een vrouwelijke stem gehoord te hebben in de Basiliek.. Bij het beeld van de Heilige Agatha zijn onverklaarbare spullen gevonden waarvan men niet weet wat ze er mee moeten. Er zijn aanwijzingen die naar een specifieke locatie in de buurt leiden.. Jarenlang zijn deze spullen verzameld en alle gegevens genoteerd. Nu is het aan jou om met al deze aanwijzingen deze legende op te lossen.


Ben jij degene die Legenda Basilicae oplost? Wie weet zet jij een recordtijd weg en sta je bovenaan in het Klassement!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 tot 21:00 zijn er spellen te reserveren.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijs per persoon €19,95

Minimaal 2 personen, maximaal 8.


Doe je met minder dan 4 personen mee? Geen probleem! Je betaald wel het minimumtarief voor 4 personen.

 


1 Recensies over Legenda Basilicae outdoor escape game

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg leuk en super omgeving voor een escape!"

Tessa   -   29-01-2020

29-01-2020

"Erg leuk en super omgeving voor een escape!"

We vonden dit een hele leuke en goed opgezette escape-room. Het speelt zich allemaal af in het bos waardoor je ook echt goed moet zoeken en moet communiceren via de portofoon. Goeie begeleider ook! Een aanrader.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Legenda Basilicae outdoor escape game?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet moeilijk te zijn. Hier zijn tips voor de leukste dagjes weg voor jou en je team!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Legenda Basilicae outdoor escape game te melden