The Team Building Utrecht

Iedereen is uniek en verschilt van mening over wat hij/zij leuk vindt. Daarom is er bij The Team Building Utrecht een heel divers aanbod van activiteiten. Zo zijn er verschillende escaperooms, kun je je tijdens axe throwing als een echt oermens voelen en kun je hier ook Archery Attack spelen. Kortom, voor elk wat wils!


Crazy Karts

Crazy Karts! in Utrecht. Deze karts zijn speciaal ontworpen om mee te driften. Het gaat dus niet alleen om het snelst rondjes rijden, het gaat om beleving, strategie en behendigheid. Special effects zorgen voor een unieke beleving, waardoor er een echt spel ontstaat met interactie tussen de rijder, de baan en de rijders onderling.


Crazy Karts


Real Axe Throwing

Real Axe Throwing is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.


Real axe throwing


Escape Rooms

Unieke escape room locatie in Utrecht! Ervaar deze belevingen tot 32 personen tegelijkertijd. Laat je opsluiten in één van de escape rooms en beleef de unieke verhaallijnen.


The diamond heist


The Floor is Lava 

The Floor is Lava is een uniek spel uit de Verenigde Staten. Minstens zo leuk als de welbekende hype van een aantal jaar terug en een unieke combinatie van het kaartspel Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien. Bedoeling van het spel? Erachter komen wie er in jouw team zit, zonder in de lava te vallen. Kom het beleven!


Floor is lava 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 11:00 tot 22:00 uur

Vrijdag en zaterdag 11:00 tot 23:00 uur

Zondag 11:00 tot 20:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Axe throwing €19,50 p.p. 

The floor is lava €17,50 p.p.

VOC Escape €17,- p.p. 

Kinderfeestje vanaf €17,-

Pubquiz €4,- p.p,.

Workshop vanaf €17,50 p.p.

 


0 Recensies over The Team Building Utrecht

Hoeveel sterren geef jij The Team Building Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Team Building Utrecht te melden