Nijntje Museum maakt wijzigingen vanwege grote drukte

Van 6 februari tot 12 april heeft het Nijntje Museum al 50.000 bezoekers mogen ontvangen. Dit enorme succes zorgt ervoor dat het in het museum erg druk is. Daarom voert het Nijntje Museum noodgedwongen wijzigingen door.

 

Grote drukte in het Nijntje Museum

 

Kwaliteit voorop

Vooral in vakanties en weekenden was het in het museum erg druk met gevolg dat mensen in de wachtrij stonden. “Kwaliteit en service vinden wij belangrijk” aldus Edwin Jacobs, directeur van het Nijntje Museum.

 

Kijk je ogen uit in het Nijntje Museum

 

Tijdsblokken

Door de bezoekers te spreiden over de dag zal de drukte in het museum en de wachtrij afnemen. Om dit te bereiken werkt het museum vanaf nu met tijdsblokken. Dit betekend dat je een kaartje voor een bepaald tijdsblok kunt kopen, zijn de kaartjes voor een bepaald tijdsblok op, kun je het museum niet bezoeken. Je moet dan kaartjes kopen voor het eerstvolgende tijdsblok. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom raadzaam je kaartjes online te reserveren.

 

Praktische informatie

Het Nijntje Museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De tijdsblokken waar beperkt kaartjes voor te krijgen zijn, zijn als volgt:

 

Tijdsblokken

10:00 tot 11:30 uur

11:30 tot 13:00 uur

13:00 tot 14:30 uur

14:30 tot 17:00 uur

 

Let op, gedurende het hele tijdsblok mag je het museum in. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt. Het is dus niet nodig aan het begin van een tijdsblok te komen.

 

Video: Wat is er te beleven in het Nijntje Museum

 

Nijntje Museum na 10 jaar

In juli 2015 sloot het Nijntje Museum na 10 jaar de deuren om vervolgens op 6 februari op dezelfde locatie volledig vernieuwd open te gaan.

 

Bekijk ook: Alles wat je moet weten over het nieuwe Nijntje Museum
Reacties op "Nijntje Museum maakt wijzigingen vanwege grote drukte"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.