Nijntje Museum compleet vernieuwd

Vanaf 6 februari 2016 nodigt Nijntje je uit om samen met haar de wondere wijde wereld te ontdekken. Ja, nog even en het allerleukste kindermuseum van Nederland opent haar deuren in Utrecht. Precies op de plek waar eerst het Dick Bruna-huis heeft gestaan.

 

Gouden Nijntje heet je welkom in het Nijntje museum

 

Spelenderwijs ontdekken

Kruipend, zoekend, ruikend en dansend gaan peuters en kleuters samen met hun pappa’s en mamma’s op een leerzame ontdekkingsreis in de wereld van Nijntje en haar vriendjes. Het Nijntje museum is ingericht met thema’s die juist voor de allerkleinsten onder ons zeer herkenbaar zijn. Zo kom je binnen in het huis van Nijntje, ga je even langs de dokter en breng je een bezoek aan de dierentuin.

 

"Een leerzame ontdekkingsreis in de wereld van Nijntje en haar vriendjes"

 

Video: Wat is er allemaal te doen en te ontdekken?

Doe mee

Samen met Nijntje bak je in haar keuken de lekkerste taarten, ga je samen tuinieren en stop je Nijntje, moe maar voldaan, in bed. Laat bij de dokter je ogen en oren testen. Of ben je liever zelf de dokter? Dat kan natuurlijk ook! In Nijntje’s Dierentuin zal je al spelenderwijs alle dieren leren kennen. Zoek de muizen en leer de papegaaien nieuwe woorden zeggen. Enne, raad jij welk geluid dit is?

 

Verstoppen en spelen in het Nijntje museum

 

Leef je uit

In het Nijntje museum vind je ook een kunstlokaal. Hier kun je naar hartenlust schilderen, stempelen, tekenen, kleuren, krijten, knippen, scheuren en plakken. Gooi alle schroom van je af en laat de kunstenaar in je los.

 

Bekijk ook: Nijntje krijgt een nieuw huis

 

Puzzelen in het Nijntje museum

 

Even bijkomen?

Dat doe je natuurlijk bij het voorleesuurtje, waar je iedere zondag om 14:00 en 15.00 uur samen met je ouders kunt luisteren naar een nieuw avontuur van Nijntje! Nina, Knorretje en Snuffie zijn natuurlijk ook van de partij.

 

Opening

Dus wil je lekker komen spelen en ontdekken in het compleet vernieuwde Nijntje Museum? Kom dan vanaf 6 februari 2016 langs bij Nijntje in de Agnietenstraat in Utrecht.
Reacties op "Nijntje Museum compleet vernieuwd"

Wouter schreef:

04-12-2015

Wij zijn hier voor de verbouwing geweest en hebben toen al een hele leuke dag gehad. Maar als ik zo zie en lees hoe het straks gaat worden, wordt het alleen maar leuker. Wij hebben er zin in!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.