Landgoed Kasteel Keukenhof

Iedere gelegenheid is uniek en vraagt dus om een eigen invulling. De creatieve staf denkt graag met u mee! U kunt bij Kasteel Keukenhof altijd rekenen op een gastvrij ontvangst én de beste verzorging tot in de kleinste details! De poorten en deuren van Kasteel Keukenhof staan het hele jaar wagenwijd open. Het lijkt haast een sprookje, maar dat is het niet. Uw Kasteel Keukenhof is echt.

 


Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. Meer dan tweehonderd hectare bos, weiland, park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven.

 

Kinderboerderij

Vanaf 26 juni is de nieuwe Kinderboerderij van Kasteel Keukenhof dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De Kinderboerderij is gratis toegankelijk voor houders van een vriendenpas. Op tijden dat het poortgebouw bij de ingang gesloten is, kunt u het voetgangershek met de vriendenpas openen.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bezoekerscentrum, park en tuinen

Ma. t/m vr. 8.30 tot 17.00 uur

Za. en zo. 10.30 tot 17.00 uur


Het kasteel en eventuele tentoonstellingen binnen zijn uitsluitend te bezichtiging door middel van een van te voren gereserveerde rondleiding met gids.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassene €5,00

Rondleiding kasteel €12,50

 

4 t/m 11 jaar:

Entree park  €2,00

Rondleiding kasteel €5,50

 

Kinderen tot 4 jaar gratis.

 

* Voor rondleidingen tijdens tentoonstellingen kunnen andere prijzen en voorwaarden van toepassing zijn.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landgoed Kasteel Keukenhof

Hoeveel sterren geef jij Landgoed Kasteel Keukenhof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Keukenhof thema 2018 bekend

Keukenhof thema 2018 bekend

Vanaf 22 maart opent de keukenhof alweer voor de 69ste keer haar deuren. Zoals elk jaar staat buiten alle prachtige bloemen die er te zien zijn ook een thema centraal. Rondom dit thema wordt extra uitgepakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Landgoed Kasteel Keukenhof te melden