Keukenhof thema 2018 bekend

Vanaf 22 maart opent de Keukenhof alweer voor de 69ste keer haar deuren. Zoals elk jaar staat buiten alle prachtige bloemen die er te zien zijn ook een thema centraal. Rondom dit thema wordt extra uitgepakt.

 

Keukenhof entree

 

Thema 2018

Honderden bollenkwekers en tuiniers zijn al wekenlang hard aan het werk zodat Keukenhof er op 22 maart prachtig bij staat. Dit jaar is het thema Romantiek in bloemen. Een prachtig thema, romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

keukenhof een wereld vol met bloemenontdek alle geur en kleur

 

Het mooiste lentepark ter wereld brengt jou met een zee van bloemen in een romantische lentesfeer. Keukenhof is in 1857 ontworpen als siertuin voor Kasteel Keukenhof. Sinds 1950 bloeien er een miljoen tulpen. Hoe ga jij de tuin beleven, doe je jouw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin of maak je een geheime afspraak in de Cupidotuin? 

 

Prachtige rode en gele tulpen

 

Wees er snel bij

Al deze pracht en romantiek duurt helaas niet lang. Na acht weekjes op 13 mei 2018, miljoenen bezoekers verder zal de Keukenhof alweer sluiten. In deze periode van acht weken zijn er ook nog prachtige bloemenshows te zien ook in het thema van romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit. Ook is er weer de prachtige tulpen mozaïek waarin 50.000 bollen samen een prachtig geheel vormen. Het seizoen wordt afgesloten met “Romantiek in de Keukenhof” een festival met klassieke muziek tussen de tulpen.

 
Reacties op "Keukenhof thema 2018 bekend"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.