Viking Adventures

Zoek jij een origineel uitje voor jouw avontuurlijke kinderen of zijn jullie allemaal heldhaftige waaghalzen? Kom naar het Fundustry Viking Adventure Park bij Nijmegen. Je vindt een verlaten Vikingdorp middenin de groene heuvels. Ervaar daar het leven van de Vikings en beleef met de spannendste avonturen.


Bij ons Viking Adventure Park kun je terecht met kinderen tussen 2 en 10 jaar. Maar ook als je ouder bent, kun je je prima bij ons vermaken in het Klimpark. Kies voor alleen het Adventure Park of ga ook klimmen, tokkelen en abseilen in het Klimpark voor meer uitdaging.  


Viking Adventure Park

In het Viking adventure park kun je allemaal te gekke activiteiten doen, zoals een avontuurlijke speurtocht, je eigen vlot maken en varen, over het blotevoetenpad banjeren en stoer vanaf het uitkijkpunt op zoek naar vijanden. Klimpark

In het klimpark vind je tal van activiteiten. Je kunt klimmen in de boomtoppen, over het water “vliegen” aan een zipline of abseilen vanaf grote hoogte. Of ga nog een stapje verder en laat je in een vrije val naar beneden vallen. Genoeg activiteiten om je adrenaline naar een hoger niveau te tillen. Minimale lengte: 130 cm Maximaal gewicht: 120 kg


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is mogelijk om een dag in te plannen op basis van een reservering.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Viking Adventure Park

Entree €9,95 per kind (ouders/begeleiders gratis) 


Viking klimpark

Entree €17,50 per persoon 

 


0 Recensies over Viking Adventures

Hoeveel sterren geef jij Viking Adventures?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

24 leuke uitjes voor in de lente

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Viking Adventures te melden