Viking Adventures

Zoek jij een origineel uitje voor jouw avontuurlijke kinderen of zijn jullie allemaal heldhaftige waaghalzen? Kom naar het Fundustry Viking Adventure Park bij Nijmegen. Je vindt een verlaten Vikingdorp middenin de groene heuvels. Ervaar daar het leven van de Vikings en beleef met de spannendste avonturen.


Bij ons Viking Adventure Park kun je terecht met kinderen tussen 2 en 10 jaar. Maar ook als je ouder bent, kun je je prima bij ons vermaken in het Klimpark. Kies voor alleen het Adventure Park of ga ook klimmen, tokkelen en abseilen in het Klimpark voor meer uitdaging.  


Viking Adventure Park

In het Viking adventure park kun je allemaal te gekke activiteiten doen, zoals een avontuurlijke speurtocht, je eigen vlot maken en varen, over het blotevoetenpad banjeren en stoer vanaf het uitkijkpunt op zoek naar vijanden. 



Klimpark

In het klimpark vind je tal van activiteiten. Je kunt klimmen in de boomtoppen, over het water “vliegen” aan een zipline of abseilen vanaf grote hoogte. Of ga nog een stapje verder en laat je in een vrije val naar beneden vallen. Genoeg activiteiten om je adrenaline naar een hoger niveau te tillen. Minimale lengte: 130 cm Maximaal gewicht: 120 kg


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is mogelijk om een dag in te plannen op basis van een reservering.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Viking Adventure Park

Entree €9,95 per kind (ouders/begeleiders gratis) 


Viking klimpark

Entree €17,50 per persoon 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Viking Adventures

Hoeveel sterren geef jij Viking Adventures?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Viking Adventures te melden