Outside Escape Valkenburg

Verken de omgeving van Valkenburg, los uitdagende raadsels op en ontdek de natuurpracht van het Geuldal op een geheel nieuwe manier! Deze escape-wandeling voert je door een uniek stukje natuur nabij Maastricht terwijl je een spannend mysterie oplost. Een perfecte aanvulling op een weekendje Zuid-Limburg!


Een geestige podcast

Je volgt het spoor van een podcastmaakster die verdween tijdens haar zoektocht naar de watergeest van de Geul. Los raadsels en opdrachten op die je uitdagen om goed om je heen te kijken. Kun jij de verdwenen vrouw terugvinden en het mysterie rond deze legende ontrafelen?


Ontdek de mooie natuur in Valkenburg


Deze escaperoute is ongeveer 4 km lang en duurt zo'n 2,5 tot 3 uur. De tocht voert je door de schitterende natuur langs de Geul, tussen Valkenburg en Sint Gerlach. Je verkent het centrum van Valkenburg en passeert de vuursteenmijnen. Het pad slingert langs de rivier door park Ingendael en eindigt bij Château St. Gerlach.

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Valkenburg

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Valkenburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Valkenburg te melden