Thermen Maastricht

Midden in het glooiende Limburgse landschap vind je Thermen Maastricht (voorheen SpaSereen Maastricht), een oase van rust en luxe waar je ultiem kunt ontspannen en genieten. Laat je verrassen door weldadige wellness in combinatie met de pure smaken van de streek.


Neem samen een kijkje in de panoramasauna


Verscholen tussen de bomen op de top van de Dousberg waan je je in een wereld van pure verwenning. Dompel jezelf onder in heerlijke warme sauna's, verkwikkende baden, unieke rituelen en heilzame behandelingen. Kom helemaal tot rust en doe nieuwe energie op.


Laat je daarnaast culinair verrassen in Restaurant Thermen Maastricht. De chefs koken met passie en de seizoenen als inspiratiebron, waardoor je kunt genieten van heerlijke, verse gerechten.


Kom even tot rust in het buitenbad


Blijf overnachten

Maak je ontspanningsmoment compleet met een van de speciale sauna arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement met overnachting in Dormio Hotel De Prins van Oranje, gelegen in de directe omgeving van Thermen Maastricht. Zo geniet je ultiem van wellness, comfortabele bedden en een heerlijk ontbijt.


Badkleding dragen

Liever in badkleding ontspannen? Thermen Maastricht heeft speciale badkledingdagen. Of je nu kiest voor een dagje wellness, een weekendje weg of een langere vakantie, Thermen Maastricht is de perfecte plek om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie op te doen

 

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree vanaf €33,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Thermen Maastricht

Hoeveel sterren geef jij Thermen Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Thermen Maastricht te melden