Vallée Les Etoiles

Vallée Les Etoiles is een vakantiepark gelegen in de prachtige Belgische Ardennen, nabij de stad Blaimont. Het park biedt een schilderachtige omgeving met uitzicht op de rivier de Maas en wordt omringd door weelderige bossen. Vallée Les Etoiles staat bekend om zijn comfortabele vakantiehuizen en chalets die geschikt zijn voor zowel kleine gezinnen als grotere groepen. De accommodaties zijn goed uitgerust en bieden moderne voorzieningen om gasten een aangenaam verblijf te bezorgen.


Het park heeft ook verschillende faciliteiten en activiteiten voor de gasten. Er is een overdekt zwembad waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een verfrissende duik. Daarnaast zijn er sportvelden, speeltuinen en andere recreatieve voorzieningen, zodat bezoekers zich kunnen vermaken tijdens hun verblijf.


Zonsondergang bekijken in de Ardennen


De omgeving van Vallée Les Etoiles biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Gasten kunnen wandelen, fietsen of paardrijden in de omliggende bossen en genieten van de prachtige natuur. Daarnaast zijn er in de buurt van het vakantiepark verschillende toeristische attracties en bezienswaardigheden te vinden, zoals kastelen, grotten en schilderachtige dorpjes.


Kortom, Vallée Les Etoiles is een vakantiepark dat gasten een comfortabel verblijf biedt te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van de Belgische Ardennen. Het is een ideale bestemming voor gezinnen en natuurliefhebbers die willen ontspannen en genieten van outdooractiviteiten.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Fitness
  • Broodjes / pizzaservice

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vallée Les Etoiles

Hoeveel sterren geef jij Vallée Les Etoiles?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vallée Les Etoiles te melden