Kasteel Kinderboerderij

De Kinderboerderij maakt deel uit van het Landgoed Kasteel Geldrop, één van de mooiste en rustigste plekjes in het centrum van Geldrop. Het is een boerderij met weiden, stallen en een erf. De nadruk ligt op het contact tussen kind en dier. Kom hier knuffelen, voeren, opwarmen met warme chocolademelk, of afkoelen met een ijsje. Elke dag van de week! Op de kinderboerderij zijn verschillende diersoorten te zien: Er zijn onder andere ezels, schapen, geiten, varkens, kippen, ganzen, duiven en kleine knaagdieren.In het kleine winkeltje zijn wat versnaperingen voor mensen en voer voor de dieren te koop. Je kunt daarmee de geiten, schapen of de kippen voeren. Kinderboerderij Geldrop vind het fijn als je niet al je eten en drinken zelf meeneemt maar hen ook steunt door iets te kopen.


Jaarlijkse activiteiten

Kasteel Kinderboerderij krijgt enige subsidie van de gemeente maar moet verder zelf voor haar inkomsten zorgen. Dat gebeurt door jaarlijkse activiteiten (schaap scheren, levende kerststal), je kunt je kinderfeestje hier laten organiseren tussen de dieren, door de knuffeldiensten en workshops voor kinderen.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 16.30 uur

Zaterdag en zondag 11.00 tot 16.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis toegang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kasteel Kinderboerderij

Hoeveel sterren geef jij Kasteel Kinderboerderij?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel Kinderboerderij te melden