Escape Tours Amsterdam

Amsterdam, niet alleen de hoofdstad van Nederland, maar al eeuwenlang een wereldstad waar vanzelfsprekend velen verhalen en legendes zijn ontstaan. En zo is er ook een opmerkelijk verhaal over de meester-schilder Rembrandt van Rijn. Tijdens de Escape Tour Amsterdam duiken jullie in dit verhaal en gaan jullie samen met Rembrandt van Rijn opzoek naar de geheime uitgang van Amsterdam.




In de Gouden eeuw was Amsterdam één van de rijkste steden ter wereld en daar profiteerden vooral de welgestelden van. Zo ging het gerucht dat de rijken en edelen in de stad een geheime uitgang kenden, waar Rembrandt op de één of andere manier niets van afwist. En daar moest verandering in komen!


Tijdens de Escape Tour Amsterdam gaan jullie op zoek naar deze geheime uitgang. Waan je terug in de tijd, voltooi de opdrachten en volg de aanwijzingen. Zetten jullie de snelste tijd van de Escape Tour Amsterdam neer en bemachtigen jullie een hoog plekje op de Wall of Fame? De zoektocht begint op het Rembrandtplein, succes!


Familie game

Ontdek Amsterdam samen met je gezin of familie op een leuke en interactieve manier. Met de familie versie van de Escape Tour Amsterdam kom je langs de leukste plekjes waar je normaal niet zou komen. De Escape Tour is speciaal gemaakt voor kinderen, je gaat namelijk samen op zoek naar aanwijzingen die je naar de geheime schat leiden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Amsterdam te melden