Park het Plateau

(1/5)  1 recensies

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Of organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. In dit klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de route). Zo beklim je o.a. touwladders, lianen, houten wiebelbruggen en je glijdt via een zipline langs de bomen weer naar onder. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuur beleving zullen geven! 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden zijn seizoensgebonden waardoor deze regelmatig veranderen. Check daarom altijd eerst de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

5 t/m 12 jaar  €14,00

13 t/m 17 jaar €17,00

18 jaar of ouder €19,00

 


1 Recensies over Park het Plateau

(Pagina 1 van 1)

 

"Ga niet met kleine kinderen!"

Pieter   -   08-05-2021

08-05-2021

"Ga niet met kleine kinderen!"

Vandaag geweest met het gezin. Jongste is 5.5jaar en voldoet aan alle criteria om volgens deze organisatie 2 parcours te kunnen doen. Dit is echter fysiek onmogelijk. Eigenaar netjes gevraagd voor geld terug gezien we geen gebruik konden maken. Slecht een drankje aangeboden gekregen, dure cola voor 20 euro. Haast oplichterij. Jammer want verder mooi klimbos...

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Park het Plateau?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de populairste uitjes van de Meivakantie

De meivakantie is weer voorbij. Veel uitjes waren nog gesloten en het weer zat ook niet altijd even mee. Toch werd er volop gezocht naar leuke uitjes om te bezoeken deze meivakantie. Ook ons artikel "33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie" is volop bezocht en was zelfs de best bekeken pagina van onze website in deze periode.

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Park het Plateau te melden