Hotel Maashof

Hotel Maashof in Venlo is een prachtige locatie en is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A73 en A67. Kenmerkend aan Hotel Maashof in Venlo is dat je een prachtig uitzicht hebt vanaf de moderne hotelkamers over een viertal forellenvijvers. Deze zijn gelegen in een prachtige groene omgeving. Geniet van alle luxe en comfort van thuis en de gastvrijheid van de medewerkers. 


Heerlijk eten hoort bij een geslaagde dag. Bij hotel Maashof in Venlo kunt u met heel uw gezelschap genieten van een heerlijke lunch of diner. Eerlijke gerechten die ze bereiden met verse seizoen producten kenmerken de dinerkaart. De Venlose gastvrijheid en het uitzicht over de prachtige forellenvijvers maken dit uw lunch of diner helemaal compleet.


Het uitgebreide terras is dé plek bij uitstek om even helemaal tot rust te komen. Het kletterende water van de fontein geeft u een ultiem gevoel van ontspanning en maakt het plaatje wel heel bijzonder. Is het even wat minder goed weer, neem dan plaats in de sfeervolle serre of wintertuin.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hotel Maashof

Hoeveel sterren geef jij Hotel Maashof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Hotel Maashof te melden