Vrolijke Visser Zeehondensafari

(1.8/5)  6 recensies

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit met familie, collega's of vrienden? Bij De Vrolijke Visser beleef jij een heerlijke dag op het water tijdens een dagje bootvissen of een schitterende zeehondensafari op de partyboot.




Kom helemaal tot rust terwijl je geniet van het kabbelende water, de frisse buitenlucht en de mooie omgeving. Trek gekregen? Geniet aan boord van een lekker hapje en drankje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zeehondensafari

Vanaf 12 jaar €23,00

Tot 12 jaar €14,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


6 Recensies over Vrolijke Visser Zeehondensafari

(Pagina 1 van 1)

 

"Onprettige ervaring"

Paulieke   -   24-08-2023

24-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Onprettige ervaring"

De schipper heeft het gros van de tocht staan klagen en tieren over dat hij zijn schip niet tussen de zeehonden mocht leggen; "als ze bang worden, zwemmen ze wel weg". Voor iemand die een natuurervaring biedt, dus erg (natuur)onvriendelijk... Extreem disrespectvol en kortzichtig. Zitplaatsen waren krukjes, wat voor ons geen probleem was, maar wellicht voor ouderen wel. Zeehondjes en kwallen waren prachtig, maar ik raad aan die op een andere manier te gaan bekijken.

Lees verder  


"Super leuke trip, weergoden waren ons goedgezind en veel zeehonden gezien"

Rianne hillaert   -   20-07-2023

20-07-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super leuke trip, weergoden waren ons goedgezind en veel zeehonden gezien"

Lieve en zeer beleefde jonge dames die ons van drankje voorzagen. Moet leukste vakantiebaantje zijn dat er is.


"Oplichting"

Coby jeronimus   -   14-09-2021

14-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Oplichting"

Onvriendelijke schipper. Moesten nog 2 euro extra betalen vanwege coronamaatregelen. Waar? Schip was volgepropt met mensen. Geen enkele bescherming of ventilatie in eetgedeelte. Voor een glaasje fris 3,50 euro, geschonken uit een merkloze supermarkt fles. Bediening kinderen van ronduit 12 jaar. Moesten met een dienblad rondgaan om peperdure waterijsjes te verkopen. Na terugkomst stond weer een lading mensen gereed, zonder dat er eerst schoongemaakt werd. Coronaproef?

Lees verder  


"Een rotuitje met een alles behalve vrolijke, arrogante visser!"

Kees de Reuver   -   05-09-2021

05-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een rotuitje met een alles behalve vrolijke, arrogante visser!"

Bij aankomst stond al nergens aangegeven waar je moest wachten. Dus naar het schip gelopen. En na 10 minuten negeren, nors weer naar boven gestuurd met de opmerking: "Daar wachten!" Bij aankomst op het schip bleken er in plaats van de beloofde zitplaatsen een stel tuinstoeltjes en zo'n 50 krukjes (omgekeerde bloemenemmers) pal naast elkaar te staan. Hoezo Corona? Meer dan 70 mensen aan boord! Op mijn klacht, dat mijn vrouw, na haar rugoperatie van vorig jaar, echt niet 3 uur op zo'n krukje kon zitten, kreeg ik tot twee keer toe een grote bek terug van de echt niet vrolijke visser en had onderhand moordneigingen! Ook een vrouw van rond de 80 klaagde hier over, en ook zonder resultaat. Uiteindelijk werden we naar het snikhete vooronder gestuurd. Waar we in een ongeventileerde ruimte op twee barstoelen voor het raam werden gezet terwijl in diezelfde ruimte van ongeveer 15M2 ook telkens zo'n 20 andere gasten werden gezet om te eten samen met 4 man personeel!!! Alles ongeventileerd. Maar we konden nergens heen. Met recht een super spreader event dus! Met kinderen eigenlijk nog als bediening die ook nog ruzieden onderling en veel stress hadden over het afrekenen etc. Patat was werkelijk smerig en het vlees koud, Meerdere klachten over gehoord ook. (wel menuutjes van €18 per stuk...) De kinderen moesten dit iedere dag doen in de vakantie hoorden wij en nu met schooltijd alleen in het weekend. Echt zo triest. Enige lichtpuntjes waren de schattige zeehondjes en het lekkere weer. De kapitein vertelde, ondanks de goede geluidsinstallatie, helemaal niets onderweg maar voer stug een uur heen, draaide een rondje of 10 om de zeehondjes en voer stug een uur terug. Kansloze belevenis! Zeker veel meer leuke uitjes voor veel minder geld te vinden. Ook de prijzen op de menukaarten waren doorgekrast en hoger gemaakt. Daarnaast moest iedereen die aan boord ging, los van de betaalde toegangsprijs ook nog een verplichte contante Coronabonus per klant afrekenen. Mooie case voor de fiscus, de arbeidsinspectie en het RIVM dit als die in Zeeland aanwezig zijn tenminste! Beslist geen aanrader dus!

Lees verder  


"Geld klopperij"

Lr   -   20-10-2020

20-10-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geld klopperij"

Geen zeehond of bruinvis gezien. Dat werd al verteld bij het aan boort gaan. Waarom zou je dan we zeehonden safari boeken? Behoorlijke geldklopperij om wat meeuwen te bekijken. Niet doen!!

Lees verder  


"Zeer slecht"

Natascha van Eldik   -   03-08-2020

03-08-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Zeer slecht"

Slechte site en lomp gedrag. Maak er geen gebruik van service is ver te zoeken


Hoeveel sterren geef jij Vrolijke Visser Zeehondensafari?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Dit waren de populairste uitjes van de Meivakantie

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Vrolijke Visser Zeehondensafari te melden