Solex verhuur Goeree Overflakkee

Op een leuke manier Goeree-Overflakkee of Voorne Putten ontdekken met z'n tweeën? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een groep vrienden, familie of collega's, dan ben je hier op het juiste adres! Solex huren is een leuke invulling voor een vrijgezellendag, familie-uitje, dagje weg of bedrijfsuitje.


Liever een elektrische scooter huren? Ook daarvoor ben je hier op het juiste adres. Ontspannen toer je langs prachtige natuurgebieden, herkenbare plekken en bezienswaardigheden. Je bent natuurlijk ook vrij om je eigen route te bepalen, zolang er maar over verharde wegen en/of fietspaden wordt gereden. Beleef de nostalgie van onze pruttelende solexen en je bent verzekerd van een dag vol plezier en gezelligheid.



E-scooter

Lekker genieten van de natuur en omgeving op het mooie eiland Goeree-Overflakkee? Huur de geluidloze elektrische scooters. De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Ze zijn vergelijkbaar met de Puch of Tomos, wie kent ze niet! Maar dan volledig elektrisch. Ze zijn erg wendbaar en rijden heerlijk. Zodra iemand plaats neemt op de E-scooter begint hun enthousiasme al!


E-chopper

Er zijn meerdere woorden voor: e-scooter, e-chopper, chopper, e-shopper, maar het is eigenlijk allemaal hetzelfde. Sommige zien er misschien iets anders uit qua uiterlijk, maar dat is het dan ook. Een e-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met een wat hoger stuur en stoere brede banden. Ze rijden 25 kilometer per uur. De e-choppers zijn geschikt voor 1 volwassenen en eventueel 1 kind. Achterop heb je een steun voor je rug, voetensteunen en er zitten kleine fietstassen op.


E-choppers kunnen heel goed gecombineerd worden met onze e-scooters of solexen. Iedereen die een chopper bestuurd dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Heb je geen rijbewijs? Vraag naar de mogelijkheden


Grote groepen

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag: Met een dagje of de e-scooter tover je bij iedereen een lach op het gezicht. Willen jullie helemaal in style? Dan ga je natuurlijk op pad in de leren, lange solexjassen, die jullie gratis mogen gebruiken. Tijd om te vertrekken voor deze onvergetelijke tour!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De solex verhuur is het gehele jaar geopend, 7 dagen per week. 

Let op: reserveer op tijd


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een e-scooter of e-chopper huren voor 2 uur kost €30 per persoon. 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Solex verhuur Goeree Overflakkee

Hoeveel sterren geef jij Solex verhuur Goeree Overflakkee?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Solex verhuur Goeree Overflakkee te melden