Exclusive Games Luider

(5/5)  1 recensies

Dagje uit Exclusive Games Luider

Exclusive Games Luider heeft de meest exclusieve Flipperkasten en Arcade Games waar je op kan spelen. Het zijn de mooiste kasten en uit de jaren ’80 en tevens de nieuwste spellen. Ga gezellig met vrienden of vriendinnen langs om je vrijgezellenfeest of je bedrijfsuitje te vieren.


Wil je je jeugd herbeleven of wil je juist bewijzen dat je, dat wat je ouders en grootouder kunnen, jij beter kan. Bij Exclusive Games Luider vind je de Games, Racers, Flipperkasten en Simulatoren om dit te doen! Ze zullen regelmatig andere machines toevoegen.


Speel op oude spelmachines en maak je vrienden in


Kinderfeestje

Wil je een leuk kinderfeestje organiseren voor je kind of kleinkind, maar geen zin in gedoe thuis? Huur dan onze Gamehal voor bijvoorbeeld drie uur af. De kosten zijn afhankelijk van je wensen. Uiteraard is dit uit te breiden met bijvoorbeeld frietjes met een snack.


Gamen voor volwassenen

Wil je je beste vriend of vriendin verrassen voor hun 18e verjaardag? Of wil je een vrijgezellenfeest organiseren? Dat kan allemaal! Ziet iemand in je omgeving Abraham of Sarah? Geen enkele reden is te gek om samen met je vrienden weer eens gezellig te komen gamen!

 

 

Openingstijden

Regelmatig organiseert Exclusive Games Luider een vrije inloop dag om te Gamen, Racen, Flipperen en Airhockeyen. Feesten en partijen zijn altijd op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Exclusive Games Luider

Aantrekkelijk geprijsd

Freek   -   03-09-2019

03-09-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Aantrekkelijk geprijsd

Je kan nog niet pinnen en je kan parkeren voor de deur de prijs is ook aantrekkelijk 5 euro per uur en 20 euro onbeperkt gamen

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Exclusive Games Luider?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Exclusive Games Luider

Lorentzbaan 3
3439NM Nieuwegein
Provincie Utrecht

0650212150





Klik hier om onjuiste gegevens van Exclusive Games Luider te melden