Duurzaamheidscentrum Weizigt

Een bezoek aan Duurzaamheidscentrum Weizigt is een bijzondere ervaring. Niet alleen is de Stadsboerderij de duurzaamste Stadsboerderij van Nederland, maar ook de dieren zijn niet alledaags. Zo is er een Dahomey minirund en een Appaloosa minipaardje. In de knuffelweides kunnen de kinderen de dieren van dichtbij bekijken en knuffelen. Wandel door de tuinen en ontdek bijzondere bloemen en planten. Neem een duik in de wereld van het water en bezoek het Aquarama. Het educatieve gebouw geeft op interactieve manier de gelegenheid de 'weg van het water' te beleven.

 

Openingstijden

Elke dag van 9.00 uur tot 17.00 uur


Duurzaamheidscentrum Weizigt is gesloten op 1 januari, 25 december en Koningsdag.Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Duurzaamheidscentrum Weizigt

Hoeveel sterren geef jij Duurzaamheidscentrum Weizigt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

24 uitjes voor het echte Lente gevoel

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Duurzaamheidscentrum Weizigt te melden