Ezelgasterij aan de Maashegge

Ezelgasterij aan de Maasheggen is een vrijetijdsparadijs voor mensen die graag willen overnachten, feesten of actief bezig willen zijn op een locatie waarbij de ezels van Huub en Nicole Huibers het middelpunt zijn. De Mediterrane miniatuurezels zijn afkomstig uit Sicilië en Sardinië en werden oorspronkelijk gebruikt als transportmiddel in de bergen.

 

De miniatuurezel heeft een gouden karakter, humor en intelligentie. Deze bijzonder kleine ezeltjes zijn dus ook erg in trek bij kinderen vanwege hun rustige bewegingen en vriendelijk karakter. Kinderen kijken niet tegen hen op maar staan op gelijke hoogte. Tegenwoordig worden de miniatuurezels daarom ook ingezet voor bijvoorbeeld ontspanningstherapie.

 

Ga samen met een ezeltje op pad voorzien van picknickmandjes en geniet van de prachtige maasheggen. Een begeleider zal u assisteren en wanneer nodig en een helpende hand bieden bij de picknick zelf, zodat u rustig kunt eten. Voor deze activiteit is reserveren noodzakelijk. Dagen en tijdstip in overleg.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bezoeken op afspraak.

 


0 Recensies over Ezelgasterij aan de Maashegge

Hoeveel sterren geef jij Ezelgasterij aan de Maashegge?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 leuke uitjes voor in de lente

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Ezelgasterij aan de Maashegge te melden