Liever Buiten outdoor recreatie

Ben je op zoek naar een sportief maar vooral ook een stoer uitje? Wat dacht je van een potje paintball in de bossen, een hilarische zeskamp of het boerenleven verkennen? Bij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond, is dit allemaal mogelijk! De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden zij diverse mogelijkheden. En wil je de dag compleet maken? Ze bieden ook allerlei lekkere catering arrangementen.


Het mysterie van de gemaskerde man

Dit mysterie is geschikt voor groepen vanaf 4 personen met spelers vanaf 6 jaar. In het ongeveer 2 uur durende programma worden jullie op pad gestuurd met een tablet. Al wandelend kom je allerlei punten tegen die kunnen helpen bij de oplossing. Ook zijn er getuigen gesignaleerd die nog meer informatie met je zullen delen.
Boeren bosgolf

Tijdens een potje boeren bosgolf ga je er nog eens gezellig op uit met eigen gezin, familie of vrienden. Je probeert tijdens deze activiteit in zo min mogelijk slagen het einddoel te bereiken. De golfstick bestaat uit een stoere klomp aan een steel. De groep wordt verdeeld in meerdere teams die tegen elkaar strijden. De groep die uiteindelijk de route aflegt met het minst aantal slagen, heeft gewonnen.


Boeren Bowlen

Op zoek naar iets leuks voor een gemengd gezelschap? Kies voor boeren bowling. Lekker buiten in de natuur probeer je de klompen om te gooien. Wie haalt de meeste punten? Boeren bowlen is een variatie op het bowlen en kegelen. Boeren bowlen is leuk voor families, gezinnen, collega’s en vrienden. Je krijgt een instructiekaart en een scoreformulier. Je gaat zelf alle scores bijhouden en noteren. Speel je wel eerlijk? Je tegenstander houdt je in de gaten!
Groepsuitjes

Liever Buiten biedt leuke activiteiten aan voor onder andere bedrijfsuitjes, familiedagen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en schoolreisjes. Je kunt bij o.a. kiezen voor een sportieve activiteit, maar ook voor ludiek of recreatief. Ze hebben voor ieder wat wils! Activiteiten waar je aan moet denken zijn onder andere paintball, zeskampen, tablet games, boogschieten, expeditie robinson, bosgolf, boeren bowlen, solex rijden en nog veel meer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het mysterie van de gemaskerde man €10,00 p.p.

Boeren bosgolf €8,50 p.p.

 


0 Recensies over Liever Buiten outdoor recreatie

Hoeveel sterren geef jij Liever Buiten outdoor recreatie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Liever Buiten outdoor recreatie te melden