Liever Buiten outdoor recreatie

Ben je op zoek naar een sportief maar vooral ook een stoer uitje? Wat dacht je van een potje paintball in de bossen, een hilarische zeskamp of het boerenleven verkennen? Bij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond, is dit allemaal mogelijk! De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden zij diverse mogelijkheden. En wil je de dag compleet maken? Ze bieden ook allerlei lekkere catering arrangementen.


Het mysterie van de gemaskerde man

Dit mysterie is geschikt voor groepen vanaf 4 personen met spelers vanaf 6 jaar. In het ongeveer 2 uur durende programma worden jullie op pad gestuurd met een tablet. Al wandelend kom je allerlei punten tegen die kunnen helpen bij de oplossing. Ook zijn er getuigen gesignaleerd die nog meer informatie met je zullen delen.
Boeren bosgolf

Tijdens een potje boeren bosgolf ga je er nog eens gezellig op uit met eigen gezin, familie of vrienden. Je probeert tijdens deze activiteit in zo min mogelijk slagen het einddoel te bereiken. De golfstick bestaat uit een stoere klomp aan een steel. De groep wordt verdeeld in meerdere teams die tegen elkaar strijden. De groep die uiteindelijk de route aflegt met het minst aantal slagen, heeft gewonnen.


Hand- & Kruisboogschieten

Niet geschoten is altijd mis! Waan je met het hand- en kruisboogschieten uitje terug in de tijd van Robin Hood en de middeleeuwen. Onder begeleiding van één van de instructeurs leer je de juiste techniek zodat jij als scherpschutter naar voren komt. Het één lijkt wat simpeler dan het ander, maar is dat daadwerkelijk ook zo? Wie van de groep kan de roos raken?


Kruisboogschieten


Groepsuitjes

Liever Buiten biedt leuke activiteiten aan voor onder andere bedrijfsuitjes, familiedagen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en schoolreisjes. Je kunt bij o.a. kiezen voor een sportieve activiteit, maar ook voor ludiek of recreatief. Ze hebben voor ieder wat wils! Activiteiten waar je aan moet denken zijn onder andere paintball, zeskampen, tablet games, boogschieten, expeditie robinson, bosgolf, solex rijden en nog veel meer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het mysterie van de gemaskerde man €10,00 p.p.

Boeren bosgolf €9,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Liever Buiten outdoor recreatie

Hoeveel sterren geef jij Liever Buiten outdoor recreatie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Liever Buiten outdoor recreatie te melden