Recreatieparadijs De Belhamel

Bij Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit binnen en buiten met de kinderen. Dit fantastische binnen speelparadijs telt maar liefst zes verdiepingen met verschillende speeltoestellen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. Er is een groot springkussen, een ballenbak, glijbanen, een LEGO bouw hut, een groot klim & klauter-toestel, een draaimolen, etc. Daarbij is er voor de kinderen een grote ontdekkingstocht met een gigantisch uitzicht over de Biesbosch vanuit de grootste klimtoren van West-Brabant!


Buiten kunnen de kinderen genieten van 35.000 m2 buiten speelplezier bij speelnatuur de Kleine Biesbosch. In de landelijke omgeving midden in de natuur kunnen de kinderen heerlijk vlotbouwen, spelen in de modder, water pompen, kampvuur maken, roeien in de roeibootjes etc.


Survival

Durf jij de uitdaging aan bij Indoor klim bos de Belhamel? Weer of geen weer bij klimpark de Belhamel ervaar je een avontuurlijke beleving. Voordat je aan het avontuur gaat beginnen krijg je eerst instructies van een opgeleide survival Belhamel. Indoor klim bos de Belhamel beschikt over een parcours wat geschikt is voor 35 personen. De 24 klimhindernissen met een totale lengte van maar liefst 135 meter geeft je 2 uur spanning en sensatie. De eerste stappen zet je op een hoogte van 0,80 meter en je eindigt op een hoogte van maar liefst 8,50 meter.


Bowling

Kom Bowlen bij de Belhamel! Met de splinternieuwe, modernste fluoriserende bowling baan is bowlen voor iedereen een feest. De banen zijn tevens voorzien van computerscore en automatische bumpers (hekjes voor de goot) voor de kinderen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering 7 dagen per week geopend.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Speelparadijs

Kinderen t/m 15 jaar 8,25

Volwassenen gratis


Survival 

Junior 8 t/m 16 jaar 10,50 (1 uur)

Senior 11,50 (1 uur)

Junior 2 uur 16,-

Dark survival + 2,- extra


Bowling

Losse uurprijs 23,- per baan (max. 8 pers. per baan)

 


0 Recensies over Recreatieparadijs De Belhamel

Hoeveel sterren geef jij Recreatieparadijs De Belhamel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatieparadijs De Belhamel te melden