Powerzone Amsterdam

(5/5)  2 recensies

Dagje uit Powerzone Amsterdam

De locatie van Powerzone "Onder de Brug" is de plek om te bowlen, lasergamen, midgetgolfen en om op een gezellige manier een drankje en hapje te nuttigen. De locatie is gelegen in het centrum van Amsterdam op 200 meter van Centraal Station, aan en met uitzicht over het IJ. Een plek waar dag en nacht iets te beleven valt en mensen samen komen om te ontspannen.

 

In de indrukwekkende underground lasergame arena van Powerzone ga je met elkaar het gevecht aan in een wel heel geheimzinnige omgeving. Het underground thema komt volledig tot zijn recht door fantastische airbrush beschilderingen. In de "loading room" maken de spelers zich op voor de strijd van hun leven. Hoor je bij het "goede" team of bij het "slechte" team? Het indrukwekkende versterkte geluid van de undeground thema sound versterkt het geheimzinnige gevoel. Je wordt vanuit alle hoeken en gaten beschoten.

 

Op de moderne witte bowlingbanen van Powerzone is het mogelijk de strijd aan te gaan met je tegenstanders. Op deze geavanceerde Show bowlingbaan, met mooie lichteffecten, probeer je tegenstanders te verslaan met het gooien van "strikes". In de mooie ambiance en het prachtige uitzicht op het IJ is bowlen een heerlijke manier van ontspanning.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m woensdag 12.00 tot 22.00 uur

Donderdag 12.00 tot 00.00 uur

Vrijdag en zaterdag 12.00 tot 01.00 uur

Zondag 12.00 tot 22.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Bowlen

Ma. t/m do. tot 19.00 per baan/uur €27,50

Dagelijks na 19.00 uur en weekend €29,95

 

Lasergamen

Ma. t/m do. tot 19.00 12 minuten €7,50

Dagelijks va. 19.00 12 minuten €9,50

Weekend 12 minuten €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Powerzone Amsterdam

Geweldige dag gehad!

Daniel   -   26-10-2017

26-10-2017

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Geweldige dag gehad!

Erg positief verrast, de activiteiten zien er fantastisch uit en het personeel is erg vriendelijk. De BBQ is ook zeker aan te raden voor groepen. Al met al een geslaagd uitje en we komen zeker terug.

Lees Verder  


Leuke activiteiten

Quinten   -   26-10-2017

26-10-2017

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Leuke activiteiten

De locatie in hartje Amsterdam is super en ook de combinatie met bowlen, lasergame, glow minigolf en een gezellige bbq maakt dit activiteiten centrum bijzonder!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Powerzone Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Powerzone Amsterdam te melden