Lasergame Zeeland - Marina Kamperland

Speel een spannende lasergame in onze hal van 600 m2, waar je met maximaal 25 personen de strijd aan kunt gaan. Ga individueel op pad, of verdeel de spelers over 6 teams en probeer elkaar zo snel mogelijk uit te schakelen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie jullie tot de winnaar kunnen kronen. Lasergame Zeeland is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje.Escape Room Metal Trader

De eerste Escape room die in Kamperland is geopend heeft als onderwerp ontvoering. In een ruim opgezette kamer wordt jij met je team uitgedaagd om binnen 60 minuten erachter te komen wat er met deze handelaar is gebeurd. Durven jullie het aan?


Escape Room The Abandoned Kitchen

In het restaurant komen diverse klachten. Het eten is slecht en de borden zijn vies. Als de kok dit hoort wordt hij boos en neemt de gasten mee naar de keuken. Hier laat hij zien dat er geen afwashulp is en geeft aan dat daardoor de borden vies kunnen zijn. De gasten geven aan dat ze hier niks mee te maken hebben waarop de kok nog bozer wordt! Hij sluit de gasten op in de keuken en laat een bom achter. De gasten worden uitgedaagd om binnen 60 minuten uit de keuken te komen voordat de bom afgaat. Durven jullie het aan?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag op aanvraag

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lasergame

12,50 per persoon


Escape Room Metal Trader & Escape Room The Abandoned Kitchen

3 personen 20,- per persoon

4 personen 15,- per persoon

Vanaf 5 personen 12,50 per persoon


 


0 Recensies over Lasergame Zeeland - Marina Kamperland

Hoeveel sterren geef jij Lasergame Zeeland - Marina Kamperland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Lasergame Zeeland - Marina Kamperland te melden