Kok Experience Lasergame

It’s all in the game… In de avontuurlijke indoor lasergame arena ‘Verlaten Havengebied’ van 300 m2 strijd je met je vrienden, familie of collega’s tegen een ander team in het donker. Waan je in een andere wereld die je verrast en verwondert. Sluip over het uitdagende terrein tussen de olietonnen en klossen of schuil achter het halve wrak. Een toffe beleving voor kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendengroepen. Een uniek doolhof, met uitrusting en laserguns van LaserMaxx. Een fantastische ervaring voor jong en oud!


Er is meer te beleven bij Kok Experience! Zo kun je heerlijk eten in het restaurant, spelen in het speelparadijs, lasergamen, ontsnappen uit één van de escape rooms, het universum ontdekken in een virtuele wereld of bekijk de allernieuwste films bekijken in bioscoop Kok CinemaxX.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 11:00 tot 22:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lasergame 1x 17 min. €8,00

Lasergame 2x 17 min. €13,50 

Lasergame 3x 17 min. €18,50 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kok Experience Lasergame

Hoeveel sterren geef jij Kok Experience Lasergame?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Kok Experience Lasergame te melden