Landal Rabbit Hill

Op Landal Rabbit Hill hoeft u de deuren van uw bungalow maar te openen en u ziet konijntjes huppelen en eekhoorntjes van boom naar boom springen. Dit ruim opgezette vakantiepark ligt midden op de Veluwe, in het plaatsje Nieuw Milligen vlakbij het dorp Uddel. Landal Rabbit Hill is de perfecte uitvalsbasis om er met de fiets op uit te trekken of één van de vele (dag)attracties in de omgeving van Apeldoorn te bezoeken.


Ook uw kinderen staan te springen om naar het overdekt zwembad of het indoorspeelparadijs te mogen gaan. In de zomer kunt u ook in het openluchtzwembad terecht, met peuterbad voor de kleintjes. Voor de sportieve parkbezoekers is er o.a. een tafeltennistafel, tennisbaan, multifunctioneel sportveld en een heuse tokkelbaan (onder begeleiding). Op het park kunt u een hapje eten in Restaurant Woods of iets afhalen bij de Take Away, afhaal- en snackshop. Voor verse broodjes en andere boodschappen kunt u dagelijks terecht in de ParkShop.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landal Rabbit Hill

Hoeveel sterren geef jij Landal Rabbit Hill?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Rabbit Hill te melden