Landgoed de Scheleberg

Midden op de Veluwe vindt u nabij het plaatsje Lunteren het vakantiepark; Landgoed de Scheleberg. Op dit natuurrijke park kunt u diverse vakantiehuizen huren. De uitstekende faciliteiten van Landgoed de Scheleberg zijn geschikt voor jong en oud. Plons in het verwarmde buitenzwembad waarbij een apart badje is voor de allerkleinsten. Sla een balletje op de tennisbaan, of speel een wedstrijdje voetbal met de andere gasten. De kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin of met de uitdagende activiteiten van het animatieteam. U kunt de Veluwe als achtertuin van Landgoed de Scheleberg beschouwen. Maak een mooie wandel- of fietstocht door deze prachtige omgeving.


Verhuur

Wanneer u bij Landgoed de Scheleberg een vakantiehuis wilt huren kunt u kiezen uit een ruim aanbod vakantiehuizen. Van een basic chalet tot een superieure villa met sauna, bij ons is altijd een vakantiewoning die voldoet aan uw wensen. De vakantiewoningen van Landgoed de Scheleberg zijn geschikt voor 4 tot maximaal 8 personen. De rookvrije vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en voorzien van diverse gemakken die u van thuis gewend bent. In enkele woningen is ook een ligbad aanwezig. Genieten van wellness faciliteiten tijdens uw vakantie? Kies dan voor de luxe 7 persoons vakantievilla met sauna. Een ontspannen verblijf bij Landgoed de Scheleberg is gegarandeerd.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landgoed de Scheleberg

Hoeveel sterren geef jij Landgoed de Scheleberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Landgoed de Scheleberg te melden