Camping Samoza

Midden op de Veluwe vind je de gezellige familiecamping Samoza. Overnacht in een chalet, bungalow of gave safaritent in het bos. Heb jij een eigen tent, camper of caravan? Zoek dan een mooie kampeerplaats uit. Er worden ook XL kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair aangeboden. Je loopt zo vanaf de camping verder het bos in. Ontdek de prachtige Veluwe met zandverstuivingen, heidevelden en wie weet kom je wel een ree of wild zwijn tegen!


Camping met waterpark

Beleef enorm veel waterpret in het binnenzwembad met glijbaan en peuterbad. En natuurlijk bij het spiksplinternieuwe waterpark. Drie spectaculaire waterglijbanen, een waterspeeltuin, peuterbad én een golfslagbad. Tussendoor lekker uitrusten op de ligweide of heerlijk in een hangmat.


Samen met


Voor echte dierenvrienden

Kleine kinderen kunnen hun (dieren)hart op bij de dierenhoeve of bij de manege. Op de manege is het mogelijk lessen te volgen, buitenritten of stapritten met een pony te maken. Ze verzorgen ook pensionstalling wanneer je je eigen paard of pony wilt meenemen op vakantie. Wist je dat je hond ook mee mag op vakantie? Op elke kampeerplaats en in de meeste accommodaties mag je trouwe viervoeten gezellig mee.


Neem je paard mee op vakantie


Eten en drinken

Elke ochtend liggen er heerlijk vers afgebakken broodjes voor je klaar in de supermark. En geniet ‘s middags op één van de heerlijke terrassen van een lekkere lunch en verfrissend drankje. ’s Avonds ga je heerlijk dineren in het restaurant. Ook aan de lekkere trek is gedacht, die haal je bij de cafetaria samen met een heerlijk softijsje.


Geniet van lekker eten en drinken in het restaurant


Camping voor tieners

Eigenlijk willen ze niet meer mee op vakantie want ze zijn al vet volwassen en willen lekker hun eigen weg gaan. Nou bij Camping Samoza kan dat! Er is een speciaal animatieprogramma voor de pubers. En een vette Chill Out om te gamen en ‘s avonds chillen en dansen ze verder in de Chill Down. Trouwens die glijbanen zijn zeker ook niet kinderachtig! De Freefall, de naam zegt het eigenlijk al, is net als een vrije val… Dus wie durft!?

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Camping Samoza

Hoeveel sterren geef jij Camping Samoza?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping Samoza te melden