Limburgs Museum

(4/5)  1 recensies

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt, met families als belangrijkste doelgroep. De collectie van het Limburgs Museum verbeeldt de verhalen en nodigt uit tot interactie. Het museum toont spraakmakende wisseltentoonstellingen over aansprekende en interessante onderwerpen met bekende merken en namen én organiseert aantrekkelijke evenementen die toegankelijk zijn voor het grote publiek en constant voor vernieuwing en sensatie zorgen. Het Limburgs Museum is een leuk uitje voor het hele gezin!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11:00 tot 17:00 uur

Museumcafé geopend van 10:30 tot 17:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Van 4 t/m 17 jaar €8,00

18 jaar en ouder €12,50

Gezinskaart €37,50 (max. 2 volwassenen en 3 kinderen)

CJP €4,00

Museumkaart gratis

 


1 Recensies over Limburgs Museum

(Pagina 1 van 1)

 

Raiko Bloemers   -   10-06-2013

10-06-2013

Gisteren, 09-06-2013, ben ik samen met mijn gezin naar het Limburgs Museum geweest en dan vooral in verband met de tentoonstelling van Sesamstraat. Bij binnenkomst werden we vriendelijk te woord gestaan en onze vragen beantwoord. Het museum op zich is logisch ingedeeld en alles staat duidelijk aangegeven. Vooral de tentoonstelling van Sesamstraat, want er stond een spoor van Pino voeten op de grond. De tentoonstelling van Sesamstraat is heel leuk voor kinderen want ze kunnen met veel dingen ook gewoon spelen en je loopt overal tussendoor. Voor de volwassenen is er bij die tentoonstelling misschien wat minder maar er zijn een paar dingen die ik wel leuk vond om te zien, die ik nog niet wist van Sesamstraat. Maar je kunt ook de andere tentoonstellingen gaan bekijken als je daar bent. Met hetzelfe kaartje. Dus: de Sesamstraat tentoonstelling is een aanrader voor ieder gezin. De tentoonstelling is zelfs verlengt tot januari 2014. Mocht er een keer een andere tentoonstelling komen die je leuk vind dan kan ik je in ieder geval dit museum aanraden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Limburgs Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Limburgsmuseum van de prehistorie tot vandaag

In hartje Venlo ligt het Limburgs museum. Met de vaste en tijdelijke tentoonstellingen maak je in de verschillende ruimtes een tijdreis van de prehistorie tot de dag van vandaag. Ik bezocht het Limburgsmuseum en vertel je of het de moeite is geweest.

Lees verder...

 

Dagje uit naar de Middeleeuwen

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Limburgs Museum te melden