Helaas, drie Dierentuinen Failliet

Helaas gaat het al een tijdje niet goed gaat met de dierentuinen van Zoodiac zoo’s. Inmiddels is er meer uitsluitsel gekomen over welke dierentuinen door mogen en welke dierentuin helaas hun deuren moeten sluiten.

 

Gered

Libéma is de nieuwe eigenaar van de vorige maand failliet verklaarde dierentuinen: Zoo Parc Overloon en AquaZoo in Leeuwarden. Libéma heeft laten weten dat de parken in Leeuwarden en Overloon open blijven. Het concern ziet voor deze parken goede kansen om een gezonde bedrijfsuitvoering te realiseren.

 

> Controleer op korting voor Zoo Parc Overloon

> Controleer op korting voor AquaZoo Leeuwarden

 

 

Einde verhaal

Mini Nijlpaard in Dierenpark Wissel

Voor dierenpark Wissel in Epe loopt het minder rooskleurig af. Libéma ziet hier geen toekomst in. Dit omdat er onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden zijn en de kwaliteit en omvang van de dierenverblijven onvoldoende is. Dierenpark Wissel is daarom helaas vanaf heden gesloten voor bezoekers. De dieren uit het dierenpark zullen worden herplaatst via het Europese netwerk van samenwerkende dierentuinen.

 

Andere dierentuinen in de buurt van Epe

Gelukkig zijn er nog andere leuke dierentuinen in de buurt van Epe. Wij hebben ze voor jou in een overzicht geplaatst.

 

> Klik hier voor een overzicht van alle dierentuinen in Epe en omgeving

 

Aapjes in de Orchideeën Hoeve

 

Over Libèma

Libéma is de nieuwe eigenaar van de vorige maand failliet verklaarde dierentuinen: Zoo Parc Overloon, Dierenpark Wissel in Epe en AquaZoo in Leeuwarden. Libéma is met 22 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland en heeft een goede naam in de dierentuinwereld. Libéma is al jarenlang exploitant van Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk.
Reacties op "Helaas, drie Dierentuinen Failliet"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.