Dierenpark Wissel

(3.8/5)  5 recensies

Helaas is Dierenpark Wissel gesloten wegens faillissement.

 

Wil je meer lezen over de oorzaak van het faillissement, de toekomst van het dierenpark en de toekomst van de overige Libema parken. Lees dan ons blog "Helaas drie Dierentuinen failliet".

 

Andere leuke Dierentuinen in de buurt?

klik dan hier voor alle dierentuinen in Epe en omgeving.

 

Bekijk ook:

 

Openingstijden

Gesloten wegens faillissement.

Klik hier voor andere leuke dierenparken in de buurt.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over Dierenpark Wissel

(Pagina 1 van 1)

 

"100 % aanrader . "

david   -   13-07-2017

13-07-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"100 % aanrader . "

dierenpark wissel epe is een klein , maar een gezellige dierentuin . het is echt een aanrader voor jong en oud .


Andries   -   12-04-2014

12-04-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

De wissel is kleinschalig leuk om een keer te zien maar slecht onderhouden een bruggetje met een gat er in en een opstaande planken waar de . kinderen over vallen . Kortom slecht onderhouden opstallen en prijstechnisch te duur voor een 3 jarig kind b.v 11,50 .Geen aanrader

Lees verder  


Roy   -   19-05-2013

19-05-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Dierenpark Wissel is een leuk gemoedelijk park waar wij ons met onze zoon van twee jaar uitstekend vermaakt hebben. Je kunt je eigen tempo en route bepalen en er is mogelijkheid om met bokjes en andere dieren in contact te komen. De dieren zijn aantrekkelijk voor kinderen en de speeltuin erbij is top. Al met al een aanrader om als jong gezin te bezoeken.

Lees verder  


Nienke   -   14-05-2013

14-05-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Een kleinschalig maar zeker erg leuk en gevarrieerd dierenpark! Je loopt er ongeveer 2uurtjes en dan kun je alles rustig bekijken. Ik was met mijn 2 oppaskindjes (4 en 1, 5). Het was voor de oudste prima zelf te lopen, precies goed! Na alle dieren gezien te hebben konden de kindjes zich nog heerlijk uitleven in de speeltuin en als afsluiter nog een klein souveniertje uitzoeken in het winkeltje. Leuk park, zeker een aanrader!

Lees verder  


Tineke   -   08-07-2012

08-07-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

De wissel is een kleinschalig dierenpark, des te meer verbaasde het ons dat de variatie zo groot is. Allereerst mijn complimenten over de verzorging van het park het is overal schoon en de dierenverblijven zien er keurig uit, de uitleg over de dieren tijdens het voederen is erg leuk en leerzaam. Wij hebben in het bijzonder genoten van de familie Otter wat een schatjes zijn dat. Na afloop hebben we op het mooie terras nog iets genuttigd en heeft onze kleindochter heerlijk gespeeld in de speeltuin.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierenpark Wissel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Helaas, drie Dierentuinen Failliet

Helaas, drie Dierentuinen Failliet

Helaas gaat het al een tijdje niet goed gaat met de dierentuinen van Zoodiac zoo’s. Inmiddels is er meer uitsluitsel gekomen over welke dierentuinen door mogen en welke dierentuin helaas hun deuren moeten sluiten.

Lees verder...

 

De Wissel in Epe, een kleine dierentuin met grootse prestaties

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark Wissel te melden