De Wissel in Epe, een kleine dierentuin met grootse prestaties

Dierenpark Wissel is niet de grootste dierentuin, maar weet toch veel diversiteit te bieden met o.a. een speeltuin, prachtige natuur en mooie dieren. Of dit goed uitpakt lees je hieronder.

 

Kleine Dierentuin

Verwacht niet dat je in deze dierentuin van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt rondlopen. Maar dit wordt prima gecompenseerd met de prijs. Daarbij is parkeren ook nog eens gratis. Ondanks het formaat van Dierenpark Wissel zul je jezelf verbazen over de hoeveelheid verschillende dieren die er leven. Dit komt onder andere doordat er niet al te grote dieren aanwezig zijn, zoals olifanten en giraffe.

 

Mini Nijlpaard in Dierenpark Wissel in Epe

 

Showtime

Bij binnenkomst krijg je gratis een plattegrond mee. Op deze kaart staat buiten alle aanwezige dieren tevens de zogenoemde Showtime momenten. Wat dat is? Dit houd simpelweg in dat de dieren dan te eten krijgen en dat er iets over ze verteld wordt. Vragen aan het personeel zijn dan ook van harte welkom. Het is erg leuk om deze voeder tijden te bezoeken. Mede door de showtime voorstellingen zijn de dieren erg gewend aan mensen en komen o.a. de pinguïns vaak dichtbij en geven de otters een mooie speelse show weg.

 

Pinguins voeren Otters voeren

 

Afwisseling op het park

Er is voldoende diversiteit op het park. Er zijn veel verschillende dieren, er wordt gesminkt, een poppenkast voorstelling gegeven en dan zijn er natuurlijk nog de eerder besproken Showtime momenten. Er is een gezellig klein restaurant aan het park waar je met goed weer lekker buiten kunt zitten. Achter dit restaurant is een leuke speeltuin verstopt. Hier kunnen de kleintjes onder ons hun overige energie nog kwijt en zich lekker vermaken.

 

Conclusie

Door de mooie verzorgde omgeving is het voor de volwassene een genot om ontspannen het park te bewandelen. En dankzij de speeltuin kunnen de kinderen buiten het bekijken van de dieren zich als echte apen gedragen. Door de aantrekkelijk prijs, geen parkeerkosten en toch het geven van een leuke en complete ervaring is Dierenpark Wissel zeker een aanrader.
Reacties op "De Wissel in Epe, een kleine dierentuin met grootse prestaties"

rtuinstra schreef:

06-06-2013

De Wissel is een zéér charmant park, Geschikt
voor de (aller-)kleinsten én de oudsten onder ons.
Wat opvalt is het weinige gaas en nauwelijks
tralies.
Mooie begroeide verblijven, allemaal met stromend water.
In dat water leuke dikkopjes,stekelbaarsjes, en
mooie grote steuren.
Kortom,
De wissel is een dagje wat ik écht aan zou raden
Remkont uit Amersfoort !
RTT

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.