Dierenrijk

(5/5)  1 recensies

Je kunt dagelijks genieten in Dierenrijk, dé Kinderdierentuin van Nederland. Loop langs de berberapen, kijk uit voor de leeuwen, zie de pelikanen vliegen en speel totdat je niet meer kan.

 

De vrolijke berberaap Pico en stoere ijsbeer Sven nemen u mee op een avonturentocht door Dierenrijk in Mierlo (nabij Eindhoven). Tijdens een wandeltocht door dit kindvriendelijke dierenpark staat u neus aan neus met wolven, bruine beren en zeehonden. Zo’n tocht is niet alleen leuk maar ook spannend! Langs de route komt u o.a. ijsberen, haaien en ook een Siberische tijger tegen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Januari t/m april 10.00 tot 17.00 uur

Mei t/m oktober 09.30 tot 17.30 uur

November t/m december 10.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 3 jaar €19,00

Parkeren € 6,00

 


1 Recensies over Dierenrijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooi overzichtelijk park"

Debby   -   16-03-2019

16-03-2019

"Mooi overzichtelijk park"

Wat hebben wij hier een leuke dag gehad! De dieren waren allemaal heel goed te zien. Tussen de leeuwen en ons zat alleen een ruit en dat was heel mooi om van zo dichtbij te zien. De paden waren heel duidelijk en je wist goed wat de looproute was. Ik heb genoten van de chimpansees want die gaven een mooie show door heen en weer te slingeren en met een tak tegen de ruit te slaan. De baby ijsbeertjes waren niet zo goed te zien omdat ze lekker bij mama lagen te slapen, maar als je dan even een koppie omhoog zag komen was dat heel schattig. We hebben een topdag gehad!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierenrijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Eindelijk is het weer zover, we mogen weer leuke uitjes doen! Er zijn natuurlijk nog een aantal uitjes gesloten vanwege de maatregelen, maar gelukkig zijn er veel uitjes die wl weer open mogen. Daarom heeft Fijnuit de leukste uitjes op een rij gezet met een korting die je niet moet missen!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenrijk te melden