Dierenrijk

(5/5)  1 recensies

Hé jij, kom eens dichterbij. Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke maki’s. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door de speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Januari t/m april van 10:00 tot 17:00 uur

Mei t/m oktober van 09:30 tot 17:30 uur

November t/m december van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 3 jaar aan de kassa €23,50

Vanaf 3 jaar online €22,50

Kinderen t/m 2 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Dierenrijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooi overzichtelijk park"

Debby   -   16-03-2019

16-03-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi overzichtelijk park"

Wat hebben wij hier een leuke dag gehad! De dieren waren allemaal heel goed te zien. Tussen de leeuwen en ons zat alleen een ruit en dat was heel mooi om van zo dichtbij te zien. De paden waren heel duidelijk en je wist goed wat de looproute was. Ik heb genoten van de chimpansees want die gaven een mooie show door heen en weer te slingeren en met een tak tegen de ruit te slaan. De baby ijsbeertjes waren niet zo goed te zien omdat ze lekker bij mama lagen te slapen, maar als je dan even een koppie omhoog zag komen was dat heel schattig. We hebben een topdag gehad!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierenrijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Eindelijk is het weer zover, we mogen weer leuke uitjes doen! Er zijn natuurlijk nog een aantal uitjes gesloten vanwege de maatregelen, maar gelukkig zijn er veel uitjes die wél weer open mogen. Daarom heeft Fijnuit de leukste uitjes op een rij gezet met een korting die je niet moet missen!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenrijk te melden