Moco Museum

Het Moco Museum in Amsterdam wil een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar stellen voor het grote publiek. Sinds de opening in 2015 laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. De collectie bestaat uit moderne hedendaagse kunst geleid door street art kunstenaar Banksy. Naast Banksy heeft het museum onder andere tentoonstellingen van Andy Warhol en Salvador Dali. Op het moment is de tentoonstelling met werk van Pop art icoon Roy Lichtenstein te zien.

 

Het museum is vooral geïnteresseerd in de radicale leiders en infleuncers van nieuwe kunststromingen zoals street art en pop art. Met spannende tentoonstellingen en high-profile gastcuratoren, voldoet Moco aan de behoefte van een groot publiek. 

 

Het Museum bevindt zich in een prachtige villa midden op het Museumplein en makelijk te bereiken vanuit het Centrum van Amsterdam en via het openbaar vervoer. Breng ook een bezoek aan onze giftshop voor souvenirs, cadeau’s en prints.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 19:00 uur

Vrijdag t/m zondag van 09:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €22,95

Studenten €19,95

7 tot 17 jaar €19,95

0 tot 6 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Moco Museum

Hoeveel sterren geef jij Moco Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Iedereen heeft het zwaar in deze moeilijke tijden. Persoonlijk en zakelijk wordt er wereldwijd veel schade geleden. Eén van de branches die het zwaar hebben en al vanaf het begin hun deuren moesten sluiten zijn de uitjes

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Moco Museum te melden