360 Amsterdam Tours

360 Amsterdam is een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in 2014. Sindsdien is het hun missie om Amsterdam op een persoonlijke manier te laten zien aan nieuwsgierige bezoekers.


Zj vinden dat je de oude stad, vol smalle straatjes en verborgen pleintjes, het beste te voet of met de fiets kunt ontdekken. Daarom bieden ze een diverse mix van stadswandelingen en fietstochten aan. Er is voor ieder wat wils. En wat het thema van de rondleiding ook is, serieus of grappig, de gidsen zitten vol verrassende weetjes en onbekende anekdotes.
De meeste mensen komen naar hun toe om iets nieuws te leren, een ervaring op te doen, maar ook om een leuke tijd te hebben met elkaar en de gids. Ze hebben dan ook besloten de groepen klein te houden, zodat er veel ruimte is voor contact en alle vragen die er maar zijn.


Wat 360 boven alles onderscheid van andere tourbedrijven, is dat het team van gepassioneerde, lokale gidsen samenwerkt als een groep vrienden. Samen wisselen ze constant nieuwe informatie en grappige feiten over de stad uit. Op die manier blijven ook alle verhalen up to date en kunnen ze jou een unieke ervaring bieden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 16:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tours vanaf €18,00

 


0 Recensies over 360 Amsterdam Tours

Hoeveel sterren geef jij 360 Amsterdam Tours?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van 360 Amsterdam Tours te melden