Almere Jungle

(4.1/5)  13 recensies

Dagje uit Almere Jungle

Kom oog in oog staan met 2 meter grote kaaimannen, sta samen met de stokstaartjes op de uitkijk of loop door het verblijf van onze alpaca’s en nandoes. Almere Jungle is een unieke combinatie van zorg, botanische tuin, dierenopvang en dierenpark in één. Ga op avontuur en ontdek van dichtbij hoe veelzijdig het dieren- en plantenrijk is. Dit doe je door aan de hand van een ontdekkingstocht de wereld rond te gaan. 70% is overdekt dus zowel binnen als buiten zul je van alles tegen komen, van de kleurrijke vogels in Oceanië tot de stekelige stekelvarkens in Afrika. Tijdens je ontdekkingstocht leer je ook nog eens allerlei leuke weetjes over onze dieren en planten.
Tijdens je expeditie kom je de tempel van Kayaan tegen. Waar je een spannende show kan zien of misschien is de tempel wel wakker en kan je heerlijk met hem kletsen. Uit deze verlaten tempel zijn jaren geleden hele bijzondere munten verdwenen. Lukt het jou samen met Avonturier Tori om de munten terug te brengen? Dagelijks zijn er voederpraatjes die je kunt bijwonen!


Vond je de dieren en planten zo leuk dat je ze wel mee naar huis zou willen nemen? Dat kan! In de Jungle Store verkopen we niet alleen pluche versies van onze dieren maar ook nog eens hele toffe exotische planten en streek producten! Almere Jungle is naast een dieren- en plantentuin namelijk ook een zorginstelling die een zinvolle dagbesteding biedt aan 180 kinderen en (jong)volwassenen met een beperking! De cliënten helpen niet alleen met het stekken van de planten maar ook met het verzorgen van onze dieren en het bedienen van jullie, onze bezoekers, in bijvoorbeeld het Jungle Café! Daar start of eindigt jouw avontuur. Weg dromend in en hangmat kun je genieten van een (soft)ijsje, gebak, verse broodjes of een warme panini.
Er zijn ook verschillende gave kinderfeestjes Bij Almere Jungle met voel en beleef rondleiding, zo kom je nog dichterbij de dieren! Het leukste en goedkoopste uitje van Flevoland!

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 10:00 tot 17:30 uur


Koningsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Kerstavond, oudjaarsavond sluit Almere Jungle om 16:00.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Online entree €7,95

Entree aan de kassa €8,45

Entree hond €1,00

Kinderen t/m 1 jaar gratis

Jaarabonnement €29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


13 Recensies over Almere Jungle

Klein maar fijn

Walter   -   03-11-2022

03-11-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Klein maar fijn

Van de week een middagje in Almere Jungle geweest en we hebben ervan genoten. Allereerst is het personeel enorm vriendelijk en behulpzaam. Verder is de dierentuin netjes verzorgd en zijn er veel verschillende dingen te zien. Verwacht niet ala Blijdorp Olifanten en tijgers maar gewoon leuke en interessante kleinere dieren in een mooie jungle omgeving. Samen met even lekker wat eten tussendoor in het restaurant zijn we hier zo'n 3 uur zoet geweest. Prima prijs / kwaliteit verhouding dus.

Lees Verder  


Mooi opgezet en de dieren hebben het er goed.

Debby   -   28-10-2022

28-10-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Mooi opgezet en de dieren hebben het er goed.

Wat fijn dat de dieren hier opgevangen worden. Wij hebben ons hier een paar uurtjes goed vermaakt. De tempel was erg leuk en interactief. Als we er in de buurt zijn zou ik er nog wel eens naartoe gaan. En dan zou ik ook een bezoekje aan stichting AAP willen brengen.

Lees Verder  


Tja in één woord geweldig.

Liam   -   17-10-2022

17-10-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Tja in één woord geweldig.

Prijs kwaliteit verhouding is het zeker waard! Er komt steeds meer bij zowel aan planten, dieren en beleving. Ook qua dagbesteding kan het niet beter, mijn buurjongen zit er al jaren in de dagbesteding en hij groeit en bloeit enorm! Al met al een leuk uitje voor jong en oud.

Lees Verder  


leuk

Joyce   -   02-04-2022

02-04-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

leuk

Mijn kleinzoon (4) heeft er van genoten. Superleuk uitje.

Lees Verder  


Leuk uitje voor weinig geld

Frits   -   01-08-2021

01-08-2021

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Leuk uitje voor weinig geld

Een leuke, niet zo grote tuin met verrassende dieren tegen een aantrekkelijke prijs. Zeker de moeite waard voor een dagje uit. Het menu in het restaurant kan uitgebreider en mag zeker wat goedkoper.

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Almere Jungle?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Almere Jungle te melden