Almere Jungle

(3.9/5)  10 recensies

Almere Jungle is niet zomaar een dierenpark in Almere! Als zorginstelling, dierenopvangcentrum en botanische tuin in één zijn wij uniek. Geniet in Almere Jungle van een werelds bezoek aan honderden exotische dieren! Een groot gedeelte van de dieren, maar liefst negentig procent is vroeger gedumpt of afgestaan geweest. In Almere Jungle krijgen ze zo een natuurlijk mogelijk verblijf en ook direct alle liefde en de juiste verzorging die zij nodig hebben. Een plek om opnieuw te beginnen voor de dieren!

 

Als zorginstelling bieden wij dagbesteding aan o.a. mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Samen met hun onderhouden wij onze grote overdekte jungle en ook het buiten gedeelte. Als botanische tuin hebben wij honderden bijzondere planten soorten. Door dat wij planten ruilen met andere botanische tuinen is onze plantencollectie zeer uitgebreid maar ook afwisselend. Als voorbeeld hebben wij de grootste waterlelie ter wereld! Onze cliënten kunnen op wel 8 verschillende werkplekken werken. Zij helpen onder professionele begeleiding mee met de dierenverzorging, de bediening in het Jungle Café en het bouwen van nieuwe verblijven voor de dieren en nog veel meer.

 

In het jungle café kunt u terecht voor o.a. huisgemaakte taarten en vers gemaakte broodjes terwijl je in een hangmat weg aan het dromen bent. Je waant je in een echte jungle! In de Jungle store kan je terecht voor unieke cadeau artikelen, grootste aanbod in pluche dieren, ook is er een planten afdeling met bijzondere planten en producten uit de lokale omgeving. Almere jungle, Beleef het!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10:00 tot 17:00 uur

Zondag 11:30 tot 17:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 2 jaar €5,20

Tot 2 jaar gratis entree

Groepen vanaf 20 personen €4,70 p.p.

Jaarabonnement €22,50

Parkeren gratis

 

Bij een regulier entree ticket krijgt u tevens 50 cent korting te besteden in de horeca.

 

Iedere zaterdag is er om 15.00 een voel & beleef rondleiding voor €2.50. Dit is exclusief de reguliere toegangsprijs. In de vakanties zijn er extra rondleidingen.

 


10 Recensies over Almere Jungle

(Pagina 1 van 1)

 

"leuk"

Joyce   -   02-04-2022

02-04-2022

"leuk"

Mijn kleinzoon (4) heeft er van genoten. Superleuk uitje.


"Leuk uitje voor weinig geld"

Frits   -   01-08-2021

01-08-2021

"Leuk uitje voor weinig geld"

Een leuke, niet zo grote tuin met verrassende dieren tegen een aantrekkelijke prijs. Zeker de moeite waard voor een dagje uit. Het menu in het restaurant kan uitgebreider en mag zeker wat goedkoper.

Lees verder  


" Niet vooruitgang maar achteruitgang"

Sabine   -   17-07-2021

17-07-2021

" Niet vooruitgang maar achteruitgang"

Waar ik vroeg met mijn dochter, veel plezier had en dit voor een klein prijsje en goede kwaliteit. Is dit nu het tegenovergestelde. De dierentuin zoals hij genoemd word is zeker vooruit in grote! Maar de prijs is daar dan ook naar. Wat maakt dat ik vele malen minder kom. Dan heb ik nog niet gesproken over het restaurant. De prijzen stijgen daar zo hoog en de kwaliteit is enorm slecht. Prijs kwaliteit is niet oke! Het personeel staat hier helemaal los van. Deze zijn vriendelijk en beleefd! Jammer dat er zoveel verandering is ten negatieve.

Lees verder  


"Ik raad Almere Jungle betreft werken sterk af"

Anne   -   25-01-2019

25-01-2019

"Ik raad Almere Jungle betreft werken sterk af"

Voor mensen met een lichamelijke/hersen aandoening raad ik Almere Jungle betreft werken/dagbesteding sterk af. Ik heb hier zelf mijn dagbesteding gevolgd en heb niet alleen bij mij zelf maar, ook bij mijn collega's onder vonden dat de begeleiding niet goed opgeleid, onvoorzichtig maar, vooral onrespect vol met bepaalde situaties omging. Hierom, zijn der ook in korte tijd enorm veel bekende gezichten vertrokken. En hoe en waarom, hierover werdt gezwegen. Dus mocht je een leuke, gezellige en respect volle werk, stage of dag besteding zoeken. Hierbij Almere Jungle is NIET die plek!

Lees verder  


"Volgensmij het goedkoopste dierenpark van Nederland?"

Michael   -   18-12-2017

18-12-2017

"Volgensmij het goedkoopste dierenpark van Nederland?"

Verhouding qua grootte van het parkje en het aantal dieren is de prijs top! Je kan oog in oog staan met vele dieren! van wasberen tot stokstaartjes, leguanen en 4 meter lange pythons! Vooral de combinatie van zorgcentrum en dierenopvangcentrum maar een uniek dierenpark in Almere!

Lees verder  


"GOEDKOOP"

Erik   -   26-10-2017

26-10-2017

"GOEDKOOP"

Entree prijs is 4,00 en een jaarkaart 20,00 pp. Hiermee ondersteun je de dieren die opgevangen worden door Stichting Aap / Almere Jungle die in gevangenschap (il)legaal verwaarloosd zijn en hier klaargemaakt worden voor een (eventuele) terugkeer in de natuur.

Lees verder  


"Enig om dagje te vertoeven voor weinig geld!!"

Julia   -   10-08-2017

10-08-2017

"Enig om dagje te vertoeven voor weinig geld!!"

Steeds meer dieren en mooi ingericht... tip: kleine speeltuin toevoegen voor jonge kinderen!


"Super project maar onhandig duur."

NIC en Mark   -   18-05-2017

18-05-2017

"Super project maar onhandig duur."

De tuin wordt steeds mooier maar de organisatie en prijs is onhandig en nodigt niet uit tot vaak bezoeken voor mensen uit de regio. En daardoor komen we ook minder in de aangrenzende horeca en winkel.

Lees verder  


"Superleuk dierenpark en heel betaalbaar!"

robert   -   19-04-2017

19-04-2017

"Superleuk dierenpark en heel betaalbaar!"

De indeling in werelddelen en steeds meer dieren en mooie botanische planten.


"te duur"

Spoortinga   -   19-02-2017

19-02-2017

"te duur"

Leuke tuin met veel variatie. Helaas kost dit grapje 4 per persoon. Een paar jaar geleden was het nog gratis!


Hoeveel sterren geef jij Almere Jungle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Almere Jungle te melden