Almere Jungle

(4.1/5)  13 recensies

Kom oog in oog staan met 2 meter grote kaaimannen, sta samen met de stokstaartjes op de uitkijk of loop door het verblijf van onze alpaca’s en nandoes. Almere Jungle is een unieke combinatie van zorg, botanische tuin, dierenopvang en dierenpark in één. Ga op avontuur en ontdek van dichtbij hoe veelzijdig het dieren- en plantenrijk is. Dit doe je door aan de hand van een ontdekkingstocht de wereld rond te gaan. 70% is overdekt dus zowel binnen als buiten zul je van alles tegen komen, van de kleurrijke vogels in Oceanië tot de stekelige stekelvarkens in Afrika. Tijdens je ontdekkingstocht leer je ook nog eens allerlei leuke weetjes over onze dieren en planten.




Tijdens je expeditie kom je de tempel van Kayaan tegen. Waar je een spannende show kan zien of misschien is de tempel wel wakker en kan je heerlijk met hem kletsen. Uit deze verlaten tempel zijn jaren geleden hele bijzondere munten verdwenen. Lukt het jou samen met Avonturier Tori om de munten terug te brengen? Dagelijks zijn er voederpraatjes die je kunt bijwonen!


Vond je de dieren en planten zo leuk dat je ze wel mee naar huis zou willen nemen? Dat kan! In de Jungle Store verkopen we niet alleen pluche versies van onze dieren maar ook nog eens hele toffe exotische planten en streek producten! Almere Jungle is naast een dieren- en plantentuin namelijk ook een zorginstelling die een zinvolle dagbesteding biedt aan 180 kinderen en (jong)volwassenen met een beperking! De cliënten helpen niet alleen met het stekken van de planten maar ook met het verzorgen van onze dieren en het bedienen van jullie, onze bezoekers, in bijvoorbeeld het Jungle Café! Daar start of eindigt jouw avontuur. Weg dromend in en hangmat kun je genieten van een (soft)ijsje, gebak, verse broodjes of een warme panini.




Er zijn ook verschillende gave kinderfeestjes Bij Almere Jungle met voel en beleef rondleiding, zo kom je nog dichterbij de dieren! Het leukste en goedkoopste uitje van Flevoland!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 10:00 tot 17:30 uur


Koningsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Kerstavond, oudjaarsavond sluit Almere Jungle om 16:00.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Online entree €7,95

Entree aan de kassa €8,45

Entree hond €1,00

Kinderen t/m 1 jaar gratis

Jaarabonnement €29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


13 Recensies over Almere Jungle

(Pagina 1 van 2)

 

"Klein maar fijn"

Walter   -   03-11-2022

03-11-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Klein maar fijn"

Van de week een middagje in Almere Jungle geweest en we hebben ervan genoten. Allereerst is het personeel enorm vriendelijk en behulpzaam. Verder is de dierentuin netjes verzorgd en zijn er veel verschillende dingen te zien. Verwacht niet ala Blijdorp Olifanten en tijgers maar gewoon leuke en interessante kleinere dieren in een mooie jungle omgeving. Samen met even lekker wat eten tussendoor in het restaurant zijn we hier zo'n 3 uur zoet geweest. Prima prijs / kwaliteit verhouding dus.

Lees verder  


"Mooi opgezet en de dieren hebben het er goed."

Debby   -   28-10-2022

28-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi opgezet en de dieren hebben het er goed."

Wat fijn dat de dieren hier opgevangen worden. Wij hebben ons hier een paar uurtjes goed vermaakt. De tempel was erg leuk en interactief. Als we er in de buurt zijn zou ik er nog wel eens naartoe gaan. En dan zou ik ook een bezoekje aan stichting AAP willen brengen.

Lees verder  


"Tja in één woord geweldig. "

Liam   -   17-10-2022

17-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Tja in één woord geweldig. "

Prijs kwaliteit verhouding is het zeker waard! Er komt steeds meer bij zowel aan planten, dieren en beleving. Ook qua dagbesteding kan het niet beter, mijn buurjongen zit er al jaren in de dagbesteding en hij groeit en bloeit enorm! Al met al een leuk uitje voor jong en oud.

Lees verder  


"leuk"

Joyce   -   02-04-2022

02-04-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"leuk"

Mijn kleinzoon (4) heeft er van genoten. Superleuk uitje.


"Leuk uitje voor weinig geld"

Frits   -   01-08-2021

01-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk uitje voor weinig geld"

Een leuke, niet zo grote tuin met verrassende dieren tegen een aantrekkelijke prijs. Zeker de moeite waard voor een dagje uit. Het menu in het restaurant kan uitgebreider en mag zeker wat goedkoper.

Lees verder  


" Niet vooruitgang maar achteruitgang"

Sabine   -   17-07-2021

17-07-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

" Niet vooruitgang maar achteruitgang"

Waar ik vroeg met mijn dochter, veel plezier had en dit voor een klein prijsje en goede kwaliteit. Is dit nu het tegenovergestelde. De dierentuin zoals hij genoemd word is zeker vooruit in grote! Maar de prijs is daar dan ook naar. Wat maakt dat ik vele malen minder kom. Dan heb ik nog niet gesproken over het restaurant. De prijzen stijgen daar zo hoog en de kwaliteit is enorm slecht. Prijs kwaliteit is niet oke! Het personeel staat hier helemaal los van. Deze zijn vriendelijk en beleefd! Jammer dat er zoveel verandering is ten negatieve.

Lees verder  


"Ik raad Almere Jungle betreft werken sterk af"

Anne   -   25-01-2019

25-01-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ik raad Almere Jungle betreft werken sterk af"

Voor mensen met een lichamelijke/hersen aandoening raad ik Almere Jungle betreft werken/dagbesteding sterk af. Ik heb hier zelf mijn dagbesteding gevolgd en heb niet alleen bij mij zelf maar, ook bij mijn collega's onder vonden dat de begeleiding niet goed opgeleid, onvoorzichtig maar, vooral onrespect vol met bepaalde situaties omging. Hierom, zijn der ook in korte tijd enorm veel bekende gezichten vertrokken. En hoe en waarom, hierover werdt gezwegen. Dus mocht je een leuke, gezellige en respect volle werk, stage of dag besteding zoeken. Hierbij Almere Jungle is NIET die plek!

Lees verder  


"Volgensmij het goedkoopste dierenpark van Nederland?"

Michael   -   18-12-2017

18-12-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Volgensmij het goedkoopste dierenpark van Nederland?"

Verhouding qua grootte van het parkje en het aantal dieren is de prijs top! Je kan oog in oog staan met vele dieren! van wasberen tot stokstaartjes, leguanen en 4 meter lange pythons! Vooral de combinatie van zorgcentrum en dierenopvangcentrum maar een uniek dierenpark in Almere!

Lees verder  


"GOEDKOOP"

Erik   -   26-10-2017

26-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"GOEDKOOP"

Entree prijs is € 4,00 en een jaarkaart € 20,00 pp. Hiermee ondersteun je de dieren die opgevangen worden door Stichting Aap / Almere Jungle die in gevangenschap (il)legaal verwaarloosd zijn en hier klaargemaakt worden voor een (eventuele) terugkeer in de natuur.

Lees verder  


"Enig om dagje te vertoeven voor weinig geld!!"

Julia   -   10-08-2017

10-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Enig om dagje te vertoeven voor weinig geld!!"

Steeds meer dieren en mooi ingericht... tip: kleine speeltuin toevoegen voor jonge kinderen!


Hoeveel sterren geef jij Almere Jungle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Almere Jungle te melden