Dierenpark de Oliemeulen

(4.6/5)  7 recensies

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes ? Vliegende hondjes? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten! Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon ´zien´, maar vooral ´beleven´.

 

Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over ‘hun’ dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook ‘onbemind’. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Houd ook onze pagina met evenementen in de gaten.

 

Scholen kunnen een educatief programma volgen, maar ook voor verjaardagen , bedrijfsuitstapjes of familiefeesten is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader. Leuk kan namelijk heel leerzaam zijn. Na afloop kunnen de volwassenen heerlijk ontspannen op een groot overdekt terras met een uitgebreide menukaart, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

 

Openingstijden

De Oliemeulen is 363 dagen in het jaar geopend: Maandag t/m Zondag

van 10.00 tot 18.00 uur.

 

Gesloten op :

1ste kerstdag en nieuwjaarsdag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen €13,00

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €11,50

T/m 2 jaar gratis

65+ €10,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


7 Recensies over Dierenpark de Oliemeulen

(Pagina 1 van 1)

 

"Genieten in een bijzondere dierentuin "

D de wilde   -   26-07-2022

26-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Genieten in een bijzondere dierentuin "

De roofvogels waren ook heel bijzonder


"Altijd leuk die terrarium dagen"

Dewi   -   11-09-2021

11-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Altijd leuk die terrarium dagen"

Wij gaan ieder jaar naar de terrarium dagen bij de Oliemeulen. Het is erg leuk om iedere keer de dieren te zien die daar verkocht worden. En dit keer heeft onze zoon daar een slang gekocht. Nadat we daar hebben rondgelopen gaan we ook altijd een rondje door het park. De vogelshow is altijd leuk om bij te wonen. Helaas was het dit jaar minder (door de Corona vermoed ik). Ook door het park heen was wat achterstallig onderhoud. Maar toch zullen we als het volgend jaar kan weer naar de terrarium dagen gaan. Want het is toch altijd een leuk dagje uit.

Lees verder  


"Kleinschalig maar leuk"

Mariëtte   -   22-05-2018

22-05-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Kleinschalig maar leuk"

Ik ben met mijn zoon geweest. Het was een doordeweekse schooldag en daardoor was het erg rustig. Het was erg leuk. Je kon een slang om je nek krijgen en een vogelspin op je hand laten lopen. Leuke en enthousiaste mensen met goede uitleg. Jammer dat de vogelshow er niet was. Daar keek mijn zoon namelijk erg naar uit.

Lees verder  


Debby   -   31-08-2016

31-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Voor de zoveelste keer naar de oliemeulen geweest. Was weer top. We gingen er naar toe vanwege de terrariumdagen. 12 jaar geleden zijn we daar ook geweest en dat had indruk op ons gemaakt en nu weer. Superleuk in combinatie met een bezoekje aan het dierenpark. De vogelshow was weer heel grappig en toen we op het punt stonden weg te gaan stond er een medewerkster met een volwassen rattenslang en onze zoon mocht hem even vasthouden. Helemaal leuk! Later werden we nog terug geroepen omdat ze de vliegende honden ging voeren. Was weer een succes!!

Lees verder  


Erik   -   18-08-2014

18-08-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Erg leuk park voor kinderen en volwassenen. Er wordt veel aandacht aan de bezoekers besteed tijdens een slang- en vogelspin uitleg, waarbij je deze dieren ook kunt vasthouden. Er is ook een roofvogel show, met leuke uitleg. Je bent er geen hele dag bezig, het is relatief klein. Maar leuk voor iedereen die iets met reptielen, slangen en spinnen heeft.

Lees verder  


Debby   -   03-08-2014

03-08-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij zijn vandaag naar dierenpark De Oliemeulen geweest. We hebben hier een topdag gehad!!! De roofvogel show was echt heel erg leuk. Veel humor en heel informatief. Daarna hebben we binnen een slangen en spinnen show gezien, daarbij mochten een rattenslang om onze nek en een vogelspin op onze handen. Weer een angst overwonnen. We hebben veel mooie en leuke diertjes gezien en het was ook heel mooi om te zien dat de medewerker ook echt genoten van de dieren! Zeker een aanrader.

Lees verder  


Antonija Berkers   -   28-07-2014

28-07-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een bijzondere ervaring en dát in Tilburg: insecten en reptielen van het hoogste niveau. Wat hebben onze kinderen genoten van al dit moois én ook nog een vogelshow én wijn voor moeders en vaders op het terras buiten... Wat wil je nog meer?

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierenpark de Oliemeulen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dierenpark de Oliemeulen, een vreemd dierenpark?

Dierenpark de Oliemeulen, een vreemd dierenpark?

Dierenpark de Oliemeulen noemt zichzelf het vreemdste dierenpark van Nederland. Maar wat er nu zo vreemd is aan het dierenpark? Wij zochten het uit!

Lees verder...

 

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark de Oliemeulen te melden