Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Dierenpark de Oliemeulen

Gemiddelde

4.6 van 5 sterren / 7 recensies
Pagina 1 van 2

D de wilde schreef:

Trust Score:

26-07-2022

"Genieten in een bijzondere dierentuin "

De roofvogels waren ook heel bijzonder


Dewi schreef:

Trust Score:

11-09-2021

"Altijd leuk die terrarium dagen"

Wij gaan ieder jaar naar de terrarium dagen bij de Oliemeulen. Het is erg leuk om iedere keer de dieren te zien die daar verkocht worden. En dit keer heeft onze zoon daar een slang gekocht.
Nadat we daar hebben rondgelopen gaan we ook altijd een rondje door het park. De vogelshow is altijd leuk om bij te wonen. Helaas was het dit jaar minder (door de Corona vermoed ik). Ook door het park heen was wat achterstallig onderhoud. Maar toch zullen we als het volgend jaar kan weer naar de terrarium dagen gaan. Want het is toch altijd een leuk dagje uit.


Mariëtte schreef:

Trust Score:

22-05-2018

"Kleinschalig maar leuk"

Ik ben met mijn zoon geweest. Het was een doordeweekse schooldag en daardoor was het erg rustig. Het was erg leuk. Je kon een slang om je nek krijgen en een vogelspin op je hand laten lopen. Leuke en enthousiaste mensen met goede uitleg.
Jammer dat de vogelshow er niet was. Daar keek mijn zoon namelijk erg naar uit.


Debby schreef:

Trust Score:

31-08-2016

Voor de zoveelste keer naar de oliemeulen geweest. Was weer top. We gingen er naar toe vanwege de terrariumdagen. 12 jaar geleden zijn we daar ook geweest en dat had indruk op ons gemaakt en nu weer. Superleuk in combinatie met een bezoekje aan het dierenpark.
De vogelshow was weer heel grappig en toen we op het punt stonden weg te gaan stond er een medewerkster met een volwassen rattenslang en onze zoon mocht hem even vasthouden. Helemaal leuk!
Later werden we nog terug geroepen omdat ze de vliegende honden ging voeren.
Was weer een succes!!


Erik schreef:

Trust Score:

18-08-2014

Erg leuk park voor kinderen en volwassenen. Er wordt veel aandacht aan de bezoekers besteed tijdens een slang- en vogelspin uitleg, waarbij je deze dieren ook kunt vasthouden. Er is ook een roofvogel show, met leuke uitleg. Je bent er geen hele dag bezig, het is relatief klein. Maar leuk voor iedereen die iets met reptielen, slangen en spinnen heeft.


Debby schreef:

Trust Score:

03-08-2014

Wij zijn vandaag naar dierenpark De Oliemeulen geweest. We hebben hier een topdag gehad!!! De roofvogel show was echt heel erg leuk. Veel humor en heel informatief. Daarna hebben we binnen een slangen en spinnen show gezien, daarbij mochten een rattenslang om onze nek en een vogelspin op onze handen. Weer een angst overwonnen.
We hebben veel mooie en leuke diertjes gezien en het was ook heel mooi om te zien dat de medewerker ook echt genoten van de dieren! Zeker een aanrader.


Volgende pagina  

  Terug naar Dierenpark de Oliemeulen


Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark de Oliemeulen te melden