MOBIAN Amsterdam Park & Bike

(2.3/5)  3 recensies

Ga je een dagje of een heel weekend naar Amsterdam? Dan denk je vooraf waarschijnlijk na over hoe je erheen gaat en hoe kan je zo voordelig mogelijk de stad ontdekken. Met Park & Bike van MOBIAN parkeer jij gratis de auto, wanneer je er meteen online een fiets bij huurt!
Reserveer gemakkelijk deze Park & Bike oplossing online, voordat je op pad gaat. Je parkeert de auto gratis op één van onze MobiHubs aan de rand van de stad en stapt direct op de fiets. Met ongeveer 15 minuten fietsen (of minder) ben je al in het centrum van Amsterdam, het Vondelpark of het Museumplein. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek of de hoge parkeerkosten die je in het centrum betaalt. Tijdens jouw fietstocht en bezoek aan Amsterdam, staat jouw auto gratis geparkeerd.
En wat is er nou leuker dan op de fiets door Amsterdam te gaan? Fiets langs de grachten, over de Dam naar de A’DAM toren en door naar de Pijp. Wat jouw doel in Amsterdam ook is, met de fiets kom je er wel.


Een reservering maken voor jouw parkeerplek met fiets is heel simpel. Op onze website vul je de data in, je betaalt en je kunt direct jouw auto parkeren en op de fiets stappen! Nadat je een reservering hebt gemaakt, ontvang je per mail en SMS meteen alle informatie die je nodig hebt.
Heb je een reservering en ben je bij de MobiHub aangekomen? Dan open je de slagboom eenvoudig via je telefoon. Ook het slot van de fiets open je met een app op je telefoon. Simpel en snel! Je kunt één van de beschikbare fietsen uitkiezen die er staan. Zie je ze niet? Check dan in je mail de instructies op de precieze locatie van de fietsen. In de app klik je op ‘Slot openen’ en het slot van de door jou gekozen fiets wordt ontgrendeld. Tijdens jouw reservering kan je hem zo vaak op en van het slot halen als nodig is.


Een stressvrije, leuke én goedkope manier om van jouw uitje naar Amsterdam te genieten!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen hoelang en wanneer je gaat


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Q-Park Oostpoort €0,75 per uur

Overamstel €1,09 per uur

Rembrandtpark €0,92 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


3 Recensies over MOBIAN Amsterdam Park & Bike

(Pagina 1 van 1)

 

"Oplichters"

Jenny   -   12-12-2022

12-12-2022

Reageer op deze review

"Oplichters"

Parkeerplaats geboekt, kom je op de dag zelf daar, bestaat die parkeerplaats niet meer. Tussen het boeken en de dag zelf meermaals contact gehad en ze zeiden steeds dat het in orde was. Op de dag zelf stonden we daar en zelfs toen beweerden ze nog dat het adres zou moeten kloppen... Niet dus. Uiteindelijk werd ik door hen gebeld en zeiden ze dat ze een fout hadden gemaakt en de parkeerplaats niet meer bestond... Dus of ik een andere wilde (kilometers verder) of het geld terug. Gevraagd om het geld terug, dit heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet terug. Ze beloven vanalles via de app(bellen kan niet, hun nummer is nooit bereikbaar), komen ook steeds met smoesjes (wordt maar eens per 2 weken terug geboekt, we zijn ondertussen een maand verder). Het zijn gewoon oplichters welke je laten betalen maar je verder laten stikken! Boek hier NOOIT!!!

Lees verder  


"Top oplossing voor reizen in de binnenstad! "

Denise   -   20-10-2021

20-10-2021

Reageer op deze review

"Top oplossing voor reizen in de binnenstad! "

Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de parkeerhubs van Mobian in Amsterdam. Tot nu toe altijd erg soepel verlopen en ik vind het een ideale en duurzame oplossingen om te reizen in de binnenstad.

Lees verder  


"Een ster is nog te veel"

Linda   -   15-07-2021

15-07-2021

Reageer op deze review

"Een ster is nog te veel"

Het werkt niet. De fiets die er zou moeten ontsluiten stond er wel maar bleef op slot. De persoon achter het noodnummer wist niet anders te doen dan te adviseren de tram te pakken…

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij MOBIAN Amsterdam Park & Bike?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van MOBIAN Amsterdam Park & Bike te melden