Recensies Avonturia

Gemiddelde

3.6 van 5 sterren / 8 recensies
Pagina 1 van 2

Marga schreef:

15-03-2023

"Geschokt ben ik! "

Ik zal hier nooit meer komen. Ik kwam om dieetvoer voor mijn kat te kopen. Het was enorm lastig om bij de katten afdeling te komen. Maar dat is nog niet het ergste. Ik zag 1 ara. 1 ara, leuk voor de ara. Dit is een groepsdier. Ik zag flamingo, s. Hoe erg om binnen te vertoeven met gillende kinderen om je heen. De rest heb ik maar niet eens bekeken. Ik werd er onpasselijk van. Dat dit zomaar toegestaan is! Walchelijk!


Debby schreef:

06-09-2021

"Minder prettig in Corona tijd"

Het blijft mijn favoriete dierenwinkel in de buurt en in het begin van de Coronatijd werd alles goed geregeld. Nu is het echter zo dat je wel een mandje of een karretje moet hebben, maar daar wordt niet meer op toegezien. Daardoor had je op veel plekken geen ruimte om te lopen. Dit doordat de paden niet heel breed zijn en je al snel dicht langs elkaar heen moet lopen.
Verder nog steeds een top winkel


B schreef:

23-03-2019

"Zijn leuk totdat je hun geld gaat kosten. "

De webshop speelt met je en probeert je voor de gek te houden door te zeggen dat kapot geleverde producten perse opnieuw gekocht moeten worden. En als ie het terug stuurt krijg je geen geld terug. Nooit meer voor mij.


John schreef:

23-10-2017

"Favoriete dierenwinkel / dierentuin in de buurt"

Met grote regelmaat brengen wij een bezoek aan Avonturia. Soms om lekker te spelen, alle dieren te bekijken, goud te zoeken en de dierentuin route te lopen. Maar ook vaak genoeg om alle diertjes in de winkel te bekijken, wat te kopen en genieten van een tussendoortje (bv koffie en taart) in het restaurant. Altijd is het een leuk en gezellig uitje. Aanrader dus!


areti schreef:

11-06-2017

"anrader"

je moet niet bang zijn voor lose vogels


Frances schreef:

25-02-2015

Avonturia is bijzonder. Het is een dierenwinkel met bijzondere dieren zoals uilen, beverratten, reptielen (slangen, hagedissen), schildpadden, vogels, vissen en spinnen etc. Het is een belevenis om daar te lopen. Maar je kunt er ook veel activiteiten doen. Het restaurant en de winkel zijn leuk. Ik ga er elk jaar een paar keer met de kids naar toe. Succes verzekerd!


Volgende pagina  

  Terug naar Avonturia


Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturia te melden