Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Avonturia

Gemiddelde

3.7 van 5 sterren / 12 recensies
Pagina 1 van 2

Yvette schreef:

Trust Score:

12-01-2024

"Wat een avontuur"

Tegenwoordig is alles best prijzig maar hier kan je echt een heel leuk dagje uit hebben zonder diep in de portemonnee te duiken. Ook bij de show namen ze echt de tijd voor vragen en verrijking van de kinderen. Wij gaan terug!


Jolie schreef:

Trust Score:

10-01-2024

"Fantastische dierenwinkel"

We gingen met het gezin na veel aanbevelingen samen naar Avonturia om brokken voor onze hond te kopen. Wat een kort bezoekje had moeten zijn werd een hele middag want deze dierenwinkel is echt fantastisch. We hebben heerlijk geluncht en het bezoek aan Mappa Mundia viel bij onze kids enorm in de smaak.


Henk schreef:

Trust Score:

10-01-2024

"Veel kennis"

Heb mijn baardagame hier gekocht, top personeel met veel kennis


E schreef:

Trust Score:

18-10-2023

"Avonturia "

Flamingo's hebben ruimte nodig zonder irritante,gillende kinderen. Dat geld ook voor de rest van de dieren die los lopen, doodzielig!!. En waarom zit er een heel groot konijn,Vlaamse reus,moederziel alleen?? Hoop dat er een instantie zich ermee gaat bemoeien,vreselijk...wat een "leven"


Marga schreef:

Trust Score:

15-03-2023

"Geschokt ben ik! "

Ik zal hier nooit meer komen. Ik kwam om dieetvoer voor mijn kat te kopen. Het was enorm lastig om bij de katten afdeling te komen. Maar dat is nog niet het ergste. Ik zag 1 ara. 1 ara, leuk voor de ara. Dit is een groepsdier. Ik zag flamingo, s. Hoe erg om binnen te vertoeven met gillende kinderen om je heen. De rest heb ik maar niet eens bekeken. Ik werd er onpasselijk van. Dat dit zomaar toegestaan is! Walchelijk!


Debby schreef:

Trust Score:

06-09-2021

"Minder prettig in Corona tijd"

Het blijft mijn favoriete dierenwinkel in de buurt en in het begin van de Coronatijd werd alles goed geregeld. Nu is het echter zo dat je wel een mandje of een karretje moet hebben, maar daar wordt niet meer op toegezien. Daardoor had je op veel plekken geen ruimte om te lopen. Dit doordat de paden niet heel breed zijn en je al snel dicht langs elkaar heen moet lopen.
Verder nog steeds een top winkel


Volgende pagina  

  Terug naar Avonturia


Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturia te melden