Drouwenerzand Attractiepark

(4/5)  3 recensies

In de provincie Drenthe ligt het voordeligste pretpark van Europa, genaamd Drouwenerzand Attractiepark. Bij Drouwenerzand betaal je namelijk niets voor het eten en drinken. Zonder steeds je portemonnee te hoeven pakken kun je heerlijk genieten van de frites, snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs. Het pretpark is gericht op kinderen in- en rondom de basisschoolleeftijd.


Drouwenerzand heeft ook een Bungalowpark, Hotel en Camping. Mocht je nog niet genoeg gegeten hebben kun je naast Drouwenerzand terecht bij het sfeervolle restaurant Robin Hood Ribhouse.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Verschillende openingstijden per maand. Kijk voor je bezoek op de website van Drouwenerzand


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 jaar en ouder 16,50

3 jaar en ouder €17,50

 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Drouwenerzand Attractiepark

(Pagina 1 van 1)

 

"Top park voor kleine en grote kinder"

Mirjam   -   17-05-2018

17-05-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Top park voor kleine en grote kinder"

Zeer geschikt voor kleine kinderen en wat oudere kinderen. Mijn kids zijn 2 en 8 en hadden een top dag. En geen gezeur over eten, dat is voldoende en vele variaties aanwezig

Lees verder  


Jaap   -   28-05-2015

28-05-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Verwacht niet het mooiste van het mooiste en het beste van het beste. Maar qua prijs / kwaliteit verhouding zit het bij Attractiepark Drouwenerzand meer dan goed! Kinderen rennen hier heerlijk rond van attractie naar attractie. Ouders kunnen rustig op het terras zitten of natuurlijk gezellig mee in de attracties. En niet je portemonnee trekken voor een drankje en patatje met iets erbij, want dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen!

Lees verder  


Debby   -   23-10-2014

23-10-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een leuk familiepark is dit!! De prijs is heel schappelijk en krijgt ook nog gratis eten. Zoveel als je wil, alleen wel een beetje weinig afwisseling (alleen snacks een appel of mandarijn). Je moet absoluut geen Efteling verwachten, maar wij waren er de hele dag zoet! We hebben het super naar onze zin gehad en mocht ik ooit nog in de buurt zijn ga ik er weer naartoe!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Drouwenerzand Attractiepark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

Tips voor de leukste Halloween uitjes

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Drouwenerzand Attractiepark te melden