Robin Hood Ribhouse

(4/5)  2 recensies

Een avondje lekker en sfeervol uit eten, een avond gezelligheid anders dan anders, of na een dagje Attractiepark Drouwenerzand bijkomen? Het Robin Hood Ribhouse biedt u hiervoor de ideale gelegenheid. Deze bijzondere eetgelegenheid is volledig ingericht in middeleeuwse stijl. Niet alleen de inrichting en entourage van het restaurant spelen in op de tijd van Robin Hood, ook de menukaart is hier volledig op aangepast. U heeft een ruime keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Het Robin Hood Ribhouse kenmerkt zich in het bijzonder door zijn specialiteiten vers van de grill. Ook het rekening houden met diëten is voor de braadmeesters geen probleem. Zoals Robin overvloedig gaf aan de armen, zijn ook de porties in het Ribhouse royaal en betaalbaar. Het zal u zeker aan niets ontbreken.

 

Geschikt voor jong en oud

Het restaurant is uitstekend voor alle leeftijden. Voor de kinderen bestaat er een ruime keuze uit 'Little Robin' kindergerechten. Buiten de indrukwekkende beleving van het restaurant, kunnen de kinderen zich vermaken met een film in de speelhoek of zich verkleden. Bij Robin Hood hoeven kinderen dus niet perse op hun troon te blijven, dit maakt het voor u en de kinderen tot een ongedwongen en onvergetelijke avond.

 

Bijzonder sfeervolle arrangementen

Ook zijn er bij het Robin Hood Ribhouse speciale groepsarrangementen op basis van gezelligheid, heerlijk eten, drinken en ook wat doen. Om echt in de huid Robin Hood te kruipen heeft u de mogelijkheid voordat u gaat eten eerst naar de Schutterij van Sherwood te gaan. Kortom het Robin Hood Ribhouse biedt u een voortreffelijke avond, voor elk wat wils.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag vanaf 17:00 uur.

Woensdag vanaf 17:00 uur.

Donderdag  vanaf 17:00 uur.

Vrijdag vanaf 17:00 uur.

Zaterdag vanaf 16:00 uur.

Zondag vanaf 14:00 uur.

 

Tijdens schoolvakanties ook op maandag geopend vanaf 17.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €22,50

Gem. prijs hoofdgerecht €14,50

 


2 Recensies over Robin Hood Ribhouse

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg leuk"

Jessica   -   18-08-2019

18-08-2019

"Erg leuk"

Jaren geleden al eens gegeten me zoon kreeg toen een Robin hood petje erg leuk en best betaalbaar


Jeroen   -   18-03-2015

18-03-2015

Terug in de riddertijd. Heerlijk bourgondisch eten. Je zit op enorme houten stoelen uit de riddertijd. Bij binnenkomst krijg je Stokbrood met kruidenboten en een emmer pinda's. De schillen gooi je gewoon op de grond (dat mag)! Kinderen vinden dat geweldig, dat mag thuis natuurlijk niet. Ook de kwaliteit van het eten is prima! Minder belangrijk, maar de speelhoek had misschien wel iets ruimer en interessanter gemogen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Robin Hood Ribhouse?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit naar de Middeleeuwen

In de Middeleeuwen waren er heel veel prachtige dingen zoals kastelen en ridders. Diverse dagjes uit nemen jou mee terug in de tijd. We zetten voor jou de beste op een rij.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Robin Hood Ribhouse te melden