Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Drouwenerzand Attractiepark

Gemiddelde

4 van 5 sterren / 3 recensies

Mirjam schreef:

Trust Score:

17-05-2018

"Top park voor kleine en grote kinder"

Zeer geschikt voor kleine kinderen en wat oudere kinderen. Mijn kids zijn 2 en 8 en hadden een top dag. En geen gezeur over eten, dat is voldoende en vele variaties aanwezig


Jaap schreef:

Trust Score:

28-05-2015

Verwacht niet het mooiste van het mooiste en het beste van het beste. Maar qua prijs / kwaliteit verhouding zit het bij Attractiepark Drouwenerzand meer dan goed!

Kinderen rennen hier heerlijk rond van attractie naar attractie. Ouders kunnen rustig op het terras zitten of natuurlijk gezellig mee in de attracties. En niet je portemonnee trekken voor een drankje en patatje met iets erbij, want dit zit gewoon bij de prijs inbegrepen!


Debby schreef:

Trust Score:

23-10-2014

Wat een leuk familiepark is dit!! De prijs is heel schappelijk en krijgt ook nog gratis eten. Zoveel als je wil, alleen wel een beetje weinig afwisseling (alleen snacks een appel of mandarijn). Je moet absoluut geen Efteling verwachten, maar wij waren er de hele dag zoet! We hebben het super naar onze zin gehad en mocht ik ooit nog in de buurt zijn ga ik er weer naartoe!


  Plaats beoordeling

  Terug naar Drouwenerzand Attractiepark


Klik hier om onjuiste gegevens van Drouwenerzand Attractiepark te melden