De snelste achtbaan van Nederland Troy in Toverland

De houten achtbaan van attractiepark Toverland genaamd Troy is de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van Nederland! De achtbaan gaat tot een hoogte van wel 35 meter om vervolgens met een snelheid van ruim 90km per uur over de 1040 meter lange achtbaan te racen.

 

Beleef de snelste achtbaan van Nederland met korting!

 

Houten Achtbaan Troy in Attractiepark Toverland

 

Recensie Troy

De recensenten van RideReview beoordeelde in 2011 de houten achtbaan Troy van attractiepark Toverland met een 2 van de mogelijk 3 sterren. Met deze beoordeling hoort de achtbaan volgens RideReview tot de beste achtbaan van Europa. “De talloze verrassingen tijdens de rit en het voortdurende snelheidsgevoel en de scherpe, afwisselende lay-out is een gouden combinatie.” aldus de recensenten.

 

Jouw mening is minstens zo belangrijk! Heb jij Attractiepark Toverland en de houten achtbaan Troy al mogen ervaren laat dan hier weten hoe je dit vond.

 

Troy 24 hour Coaster Challenge

In september 2010 organiseerde Attractiepark Toverland in samenwerking met European Coaster Club de Troy 24 hour Coaster Challenge. 13 mensen van internationale afkomst zouden 24 uur doorbrengen in de houten achtbaan Troy. Uiteindelijk hebben 9 mensen de challenge doorstaan en daarmee 5645 euro opgehaald voor de Doe een Wens stichting. Aan het einde van de rit hadden de 9 overblijvers 353 ronden en ruim 367 kilometer afgelegd.

 

Meer informatie Attractiepark Toverland

Meer informatie over attractiepark Toverland vind je op onze pagina van Toverland . Hier vind je onder andere mooie foto's, recensies en algemene informatie.

We zouden het tevens erg op prijs stellen als je een Recensie voor Attractiepark Toverland zou willen schrijven. Op deze wij kan iedereen een goede indruk krijgen van dit park.
Reacties op "De snelste achtbaan van Nederland Troy in Toverland"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.