Avonturenpark Hellendoorn

(4.3/5)  3 recensies

Kom naar Avonturenpark Hellendoorn, het leukste pretpark van Nederland dat van een dagje weg een spannend avontuur maakt. Avonturenpark Hellendoorn heeft naast 30 coole attracties en shows ook nog eens unieke evenementen, die je nergens anders in Nederland kunt beleven.

 

In april, mei en juni staat het pretpark in het teken van spellen tijdens Spellendoorn. Ridders, paarden, magie, stunts en zwaardgevechten zijn de ingrediënten van de stuntshow Excalibur. In de herfstvakantie is het griezelen geblazen tijdens het Halloween evenement Heksendoorn. Dus… Kom maar langs, als je durft!

 

Openingstijden

27 maart t/m 15 juli

10.00 tot 17.00 uur

 

16 juli t/m 30 augustus

10.00 tot 18.00 uur

 

September en oktober

Verschillende dagen van 10.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entreeprijs €23,50

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Jarigen gratis (ID verplicht)

55+ €4,00 korting (ID verplicht)

Parkeren €7,00 per auto


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


3 Recensies over Avonturenpark Hellendoorn

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk met een gevarieerd gezelschap"

Frederique   -   04-09-2018

04-09-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk met een gevarieerd gezelschap"

Met een gevarieerd gezelschap (jong en wat ouder, angsthazen en helden) vertrokken wij richting Avonturenpark Hellendoorn. Het was een mooie zonnige dag, wat ook te merken was in het park: het was heerlijk om een beetje nat te worden bij diverse attracties en vanaf 13.00 uur waren de meeste bezoekers verdwenen naar het Slidepark, wat wij zelf hebben overgeslagen. Met een goede afwisseling tussen rustige attracties en de wat snellere attracties heeft iedereen zich prima vermaakt. Pluspunt was de aanwezigheid van Kareltje en Jasmijn, die zelfs de volwassenen zonder moeite lieten dansen. Mogelijkheden om wat lekkers te nuttigen of naar het toilet te gaan zijn prima in orde, wel zijn er minder plekken voor mindervaliden om gebruik te maken van het toilet, maar deze toiletten staan goed aangegeven en zijn mooi ruim. Ook als je zelf eten en drinken meeneemt zijn er ruim voldoende mogelijkheden om in een gezellige sfeer te picknicken.

Lees verder  


"Fijn familiepark"

Angelique   -   17-05-2018

17-05-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fijn familiepark"

Het was een mooi net park ook al hadden we slecht weer. Je kon je prima vermaken de gehele dag. Ook het eten en drinken en toiletten zijn er genoeg. Ook fijn voor mensen met kinderwagens of rolstoelen. En vriendelijk personeel.

Lees verder  


"Leuk attractiepark voor jong en oud"

Josien   -   12-04-2017

12-04-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk attractiepark voor jong en oud"

Erg leuk park voor de kinderen, maar er is ook nog genoeg te doen voor de volwassenen. Eten en drinken is wel aan de wat dure kant maar voor een leuke dag heb je dat wel over!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Avonturenpark Hellendoorn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

23 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

23 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei en alle kinderen zijn vrij. Tijd dus voor leuke dingen. Voorkom dat jouw vakantie een saaie verveel vakantie wordt. Met deze tips is plezier gegarandeerd.

Lees verder...

 

Tips voor de leukste Halloween uitjes

Pretpark Hellendoorn opent een draak van een attractie

Avonturenpark Hellendoorn krijgt weer Zeeleeuwenshow

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturenpark Hellendoorn te melden